Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchajcie przeżyłem dzisiaj szok - siedze sobie w pracy, dzwoni ktoś obieram ochorna - słyszę "prosze Pana pana ałto stoi całkiem pootwierane - okna, drzwi wszystko jest otwarte ...

myślałem że ktoś robi sobie jaja - schodzę na parking patrze - auto faktycznie ma pootwierane szyby i wszystko - wyjąłem pilota zamknąłem i właśnie wróciłem do pokoju - co to się stac mogło??? czy to samo czy ponaciskał mi się pilot - mam miejece niedaleko od swojego okna

Opublikowano
że drzwi się też otworzyły na boki ?

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
słuchajcie przeżyłem dzisiaj szok - siedze sobie w pracy, dzwoni ktoś obieram ochorna - słyszę "prosze Pana pana ałto stoi całkiem pootwierane - okna, drzwi wszystko jest otwarte ...

myślałem że ktoś robi sobie jaja - schodzę na parking patrze - auto faktycznie ma pootwierane szyby i wszystko - wyjąłem pilota zamknąłem i właśnie wróciłem do pokoju - co to się stac mogło??? czy to samo czy ponaciskał mi się pilot - mam miejece niedaleko od swojego okna

Może na pilocie przysiadłeś, lub koleżanka z pracy :)

Opublikowano
Mi kiedyś otworzył wszystkie szyby - ale drzwi były zamknięte. Nie mogłem "przypadkowo" nacisnąć przycisku w pilocie bo lusterka miałem złożone (w pierwszej kolejności otwiera lusterka). Otworzenie wszystkich szyb wymaga przytrzymania przez chwile przycisku otwierania. Na szczęście był to jednorazowy wybryk.
  • 3 lata później...
Opublikowano
Dziś o 6 rano dzwonił gościu z parkingu strzeżonego, że mam otwarte wszystkie okna w E90, drzwi były zamknięte. Tylko jest problem bo nie jestem pewien czy je zamknąłem wieczorem (trochę się spieszyłem) ale na 90% były zamknięte jak odstawiałem auto. Muszę zaobserwować czy przypadkiem bunia mi kawałów sama nie robi. Spotkał się koś jeszcze z samoczynnym otwieraniem szyb?