Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź.

Poczytałem przed chwilą o tym DEXRONIE VI na amerykańskich forach i ludzie faktycznie polecają,piszą że kiera lepiej chodzi.

Wymieniam jutro olej w ASB i już mam kupiony Petro Canada Dexron VI,kupiłem trochę więcej na wspomaganie.Podobno litr wystarczy :D

Napisz po tej wymianie jak kiera chodzi, bo ja u siebie też muszę wymienić. Pozdro Mario.

i jak po wymianie lepiej?

Sam przymierzam się do wymiany, niby nic złego sie nie dzieje, ale płyn ma juz 12 lat i 187 tys km więc swoje juz popracował.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Sorki że nie napisałem, więc po wymianie jest niewielka róznica na plus, ale olej był już trochę przepracowany, wydaje mi się że kiera chyba powinna troszku ciężej chodzić u mnie albo poprostu jestem przewrazliwiony na tym punkcie, zresztą chyba wiele rzeczy wymieniam, więc wymiana nie zaszkodziła. Dzięki i pozdrawiam Mario.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Ja nie wymieniałem oleju,bo się okazało,że mam wyciek z węża nr.2,który idzie ze zbiorniczka do maglownicy.

Mechanik w poniedziałek mi go wykręci i będę go regenerował w specjalnym zakładzie od pneumatyki siłowej,bo oryginalny wąż kosztuje 800zł :shock: