Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam po sezonie chce kupic bmw e60 i mam pytanie odnosnie kosztow auto casco besi E 60 m pakiet 2004-2005r wartosc 60-70 tys,czy trzeba w ubezpieczalni podac ze to m pakiet?Mam juz ponad 25 lat,max znizki na oc ale na ac brak i wiadomo chcialbym najmniej zaplacic i miec dobrego ubezpieczyciela.Jesli ktos sie ze mna podzieli swoimi doswiadczeniami(koszty i wyplata ewentualnych odszkodowan) to bede wdzieczny.Pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy najlepszych mozliwych samochodow swiata!
Tylko BMW !!!
Opublikowano

Przy ubezpieczeniu pani lub pan pyta Cie jakie masz wyposazenie w aucie .

Od tego pozniej zalezy ile wyjdzie AC .

Mozesz sobie wziasc AC same antykradzieżowe w PZU i wyjdzie Cie ok 700 zeta na rok czyli ok 1 % wartosci pojazdu. W tym ubezpieczeniu zaplacą Ci nie tylko jak Ci skroją fure ale rowniez jak by usiłowali i uszkodzili CI samochod ( zamki , szybe , deske rozdzielczą , zamek w desce ) Wiec mysle ze warto za taka kase .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
Jeśli masz max zniżki na OC to w promocji wiele firm przenosi je na AC. Pytanie czy łapiesz sie z wiekiem, zalezy od firm ale jest prób 26 czy 28 lat. Myśle, ze przy korzystnych warunkach musisz sie liczyć z pakietem za 4 koła PLN

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Ubezpieczenie BMW czyli produkt Allianz do leasing

E61 2008 rok kwota 116k (141 brutto) - pełen pakiet 3,7 k zł (3.2% wartości)

Znacznie taniej się już chyba nie da - różnica może być na poziomie 0.1 punktu procentowego

Wiek nie jest brany pod uwagę a zniżki są uznawane na gębę - mówisz 60 masz 60.

Przy wypłacie odszkodowania jest to weryfikowane i w razie czego musisz dopłacić do zniżek, które masz naprawdę.

Ale bez żadnych kar czy odsetek.

Opublikowano

po co podajecie wartość pakietów dla aut prawie nowych i do tego w leasingu, skoro nie mają one żadnego odzwierciedlenia w ofercie jaką szary Jan Kowalski może dostać na miescie dla auta z 2005 roku i do tego sprowadzonego biorąc pod uwagę cene którą podaje...

ja za E61 wart. 120 tys 2005 rok AC/OC płace w pakiecie coś pod 3800, ale co z tego, skoro wiem inny takiej ceny nie dostanie chyba że tez bedzie flote ubezpieczał, realne jest 4800-5500 :-(

Opublikowano

to ja w takim razie mam sie czuć oszukany ? :) płace AC + OC + NW i Pakiet SZYBA - składka 7200zl w PZU :) wartość auta na dzien 27.11 to 85tyś....

jedno co moge zaznaczyć to wszystko wykupione, łącznie z małoletnim kierowca <25lat czy jakos tak ;)

OC mam 60%

AC mam 40%

z tym ze wiek 23.... wiec to moze powodować wzrost składki

Opublikowano
to ja w takim razie mam sie czuć oszukany ? :) płace AC + OC + NW i Pakiet SZYBA - składka 7200zl w PZU :) wartość auta na dzien 27.11 to 85tyś....

jedno co moge zaznaczyć to wszystko wykupione, łącznie z małoletnim kierowca <25lat czy jakos tak ;)

OC mam 60%

AC mam 40%

WOW! ale Cię kolego skasowali, ja od lat mam ubezpieczenia w Uniqa i płacę powyższe składki AC OC NW wartość fakturowa przez cały rok ubezpieczenia Nowe auta jedno 200.000 netto składka 4800zł drugie 99.000 netto składka 2850zł nadmienię posiadam spore zniżki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

OC mam 60%

AC mam 40%

a jaki to rocznik auta?

Opublikowano

2005/11/16 pierwsza rejestracja wiec nie wiem czemu taki bonus ;)

mozliwe, że wiek posiadacza <25 (czy ilu tam lat) i +50% wzwyżki za to jest ;)

Opublikowano
W Warcie płacę (wartość auta 65tys.) za AC+OC+KR + full opcja (z nowymi częściami, asistance, holowanie, auto zastępcze itd.) 4000zł (przy zniżkach 60+60%). Gdyby nie dodatkowe opcje płaciłbym jakieś 3200-3400zł.
Opublikowano
spróbuj w BENEFIA...ja tam miałem ubezpieczone A6 bez zniżek AC i wyszło najtaniej...poza tym nie robią problemów przy wypłacaniu za kradzież...wypłacili bez jakichś komplikacji i zaniżania z różnych powodów mimo tego ,że autko ukradli mi razem z kartą pojazdu. Naprawde polecam!
Opublikowano

"po co podajecie wartość pakietów dla aut prawie nowych i do tego w leasingu, skoro nie mają one żadnego odzwierciedlenia w ofercie jaką szary Jan Kowalski może dostać na miescie dla auta z 2005 roku i do tego sprowadzonego biorąc pod uwagę cene którą podaje...

ja za E61 wart. 120 tys 2005 rok AC/OC płace w pakiecie coś pod 3800, ale co z tego, skoro wiem inny takiej ceny nie dostanie chyba że tez bedzie flote ubezpieczał, realne jest 4800-5500 :-("

Za M5 z 2005 roku wyliczyli mi w pakiecie (OC+AC+NW+ubezpieczenie domu) - 3500 zł. Zniżki z OC przenieśli na AC. Ubezpieczenie w Hestii za pośrednictwem Etap. A nie mam żadnej floty ani leasingu.