Skocz do zawartości

520i M50 problem ze swiatłami

Meviuss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytskich

Mam problem w mojej e34 96r. ze switałami bardzo słabo swieca. Są oryginalne HELLA i zamontowałem żarówki philipsa 50% mocniejsze i nadal słabo swieca. myslalem zeby kupic nowe ale jezeli tez bedzie slabo? czy lepiej zamontowac te z ringami co sa na allegro. moze sa leprze niz seryjne. prosze o rade. pozdrawiam

Światła w Bmw E34 z reguły słabo świecą u Wszystkich. Takie to już są światła. Ewentualnie możesz założyć Xenon z Allegro tylko musisz uważać na Policje.
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż

Samopoziomowania raczej nie sprawdzaja gorzej ze spryskiwaczami. Trzeba je miec, można je kupic na allegro . Były wersje ze spryskiwaczami.
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż

• 2 tygodnie później...
Zawsze można przerobić lampy na xenon lub bi-xenon , osobiście przerabiałem nie tak dawno w swojej e34 z 1994 , miałem lampy bosch gdzie kółko w miejscu soczewki nie miało ryfli od dołu do połowy a jedynie namalowane na szkle białe kreski , które zmyłem wilgotną szmatką. Następnie zamontowałem soczewki bi-xenon kupione na allegro komplet z przetwornicami i żarnikami 4300K komplet za 420zł z przesyłką. Różnica w oświetleniu :D MASAKRA :mrgreen: do tego założyłem jeszcze spryskiwacze od E39 150zł

Witam mam ten sam problem a raczej miałem światła mijania słabo świeciły, kupywałem lepsze żarówki i dalej lipa, no i znalazłen na allegro zestaw hid xenon h1 4300k i dalej było słabo , okazało sie że klosze są brudne od środka umyłem i wyczyściłem no i jest zajeb....e!!

Też mam problem ze światłami mijania w swojej bestii. Bardzo słabiutko świecą. Też myślałem na wymyciu szkieł i ew. montazu xenonu. Spryski reflektorów mam :) Pytanie dla tych co zamontowali xenon, gdzie umieściliście przetwornice i jak wyprowadziliście przewody? :)

Jak Wam słabo świeci - założyć reflektory Boscha mają metalowe odbłyśniki, nie do zajechania. W połączeniu z Philips Blue Vision dawały baaardzo mocne światło. W tej chili jeździ na moich jeden z kolegów z forum. Niestety po zmianie lamp na Black Hella efekt zniknął ale Phillipsy trochę ratowały sprawę :)
Bandite Motor Wagen