Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko, może prozaiczne i wynikające z niewiedzy. Przycisk MAX , służący z tego co wiem do maksymalnego przewietrzania kabiny nie działa i zastanawiam się czy ma to jakiś związek z niskimi temperaturami na zewnątrz, czy też się coś popsuło? W lecie działało super...Jedyna niedziałająca rzecz w samochodzie w którym właśnie skończyła się gwarancja :( Ma ktoś na to jakiś pomysł na sprawdzenie co się mogło stać? Klima i ogrzewanie chodzi jak zawsze...

Pozdrawiam

Opublikowano
U mnie w E39 działalo to przy okreslonych warunkach temperaturowych, pewnie teraz jest za zimno, zeby zadzialało. Zajrzyj w instrukcje.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Masz rację, napisali, że przewietrzanie jest najszybsze przy temperaturze na zewnątrz powyżej zera, jak się wciśnie ten przycisk. Nic nie napisali co prawda, że nie działa poniżej tej temperatury,ale tak z tego wynika. Dzięki za pomoc, zacznę wnikliwiej czytać instrukcję chyba :D

Dzięki.

Opublikowano
Przecież pod napisem MAX na przycisku jest "śnieżynka" więc to chyba oczywiste, że ten przycisk dotyczy chłodzenia.