Skocz do zawartości

SWAP z 2.0 na 3.0 w e30 co o tym myślicie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi oto ze m50 ma wielki potencjal a apetyt rosnie M52 ma alu blok i to jest jego wada :twisted: W razie awarii moze byc niezly bigos jak ci sruby poplyna :mrgreen: A co do vansa moze dol lepszy ale czemu m50b25 ma lepsze osiagi od m50tub25?

Choc ja mam troche spaczone podejscie bo z gory mysle co by tu w silniku zmienic i zawsze planuje pare krokow do przodu :8)

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Chcial bym sie dołaczyc i zapytać czy ktoś robi takie swapy w oklicach krakowa i ile może kosztowac taka operacja tylko zalezało by mi żeby to było zrobione konkretnie a nie tak po łebkach.Nie posiadam jeszcze nic co potrzebne do zabiegu.Moje Autko e30 320i może ktos cos poleci doradzi.Pozdrawiam

bywa tu ktoś??

Opublikowano
Chcial bym sie dołaczyc i zapytać czy ktoś robi takie swapy w oklicach krakowa i ile może kosztowac taka operacja tylko zalezało by mi żeby to było zrobione konkretnie a nie tak po łebkach.Nie posiadam jeszcze nic co potrzebne do zabiegu.Moje Autko e30 320i może ktos cos poleci doradzi.Pozdrawiam

bywa tu ktoś??

niestety Krakow i okolice sa ubogie pod wzgledem warsztatow, czesci, pasjonatow bmw, wystarczy zerknac na allegro jesli chcesz cos kupic to rejon malopolski wypada najgorzej...

ja rozmawialem w sprawie swapa z mgarage.pl i mam kontakt tez w poznaniu

moja e30 na razie idzie do remontu blacharskiego i malowania

zerknij tez na www.groupeaie.pl