Skocz do zawartości

Automaczyne podnoszenie się klapy w sedanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie do użytkowników sedanów. Czy przy otwieraniu klapy bagażnika z pilota w kluczyku,tylna klapa powinna samoczynnie się otworzyć ? bo u mnie slychać jedynie jak otwiera sie mechanizm zamka,a klapa sie nie podnosi.
Opublikowano
dokładnie w sedanie jest to opcja tak jak w kombi , też tak miałem ze słyszałem jak sie zamek otwiera ale klapa sie nie podnosi
Opublikowano
W E38 jest taka opcja ale w E39 jeszcze nie słyszałem.Było o tym na forum i ktoś próbował wykombinować aby klapa podnosiła się automatycznie i z tego co pamiętam,nic z tego nie wyszło.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
Była taka możliwość ale trzeba było dopłacić w e39 i jest to raczej rzadkość w tych modelach. W e60 pneumatyczne podnoszenie klapy jest już bardziej popularne.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Była taka możliwość ale trzeba było dopłacić w e39 i jest to raczej rzadkość w tych modelach.

Po co wypisujesz bzdury i wprowadzasz ludzi w błąd? W e39 sedan nie było opcji automatycznego podnoszenia klapy. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to proszę link do schematu z bmwfans.info.

Opublikowano
No to szkoda. Mój ojciec ma okulara 97 rok i tam klapa sie sama podnosi automatycznie, wiec myslałem ze u mnie w becie też coś takiego było i nie działa. Jednak z tego co tu czytam to ten model nigdy tego nie miał.