Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Takie pytanie: czy w Warszawie jest jakieś dobre źródło gdzie mógłbym zakupić ww. czujniki (oryginały) oprócz ASO?

Pzdr.

Pozdrawiam

Alek

Opublikowano
Takie pytanie: czy w Warszawie jest jakieś dobre źródło gdzie mógłbym zakupić ww. czujniki (oryginały) oprócz ASO?

przeciez to chyba grosze kosztuje, nawet w aso, nie mam racji?? :)

Opublikowano

Orientacyjnie jaki to jest koszt w ASO?

Pozdrawiam

Alek

Opublikowano

Ja zmieniałem klocki przednie w zeszłym tygodniu i u Foty był od ręki . Generalnie nie powinno być problemu z dostępnością, tak jak koledzy napisali .

Pozdrawiam .

Opublikowano
Czy ktoś miał jakieś problemy z czujnikami nie z ASO, np te ATE z Intercarsu? Można je śmiało montować?

Pozdrawiam

Alek

Opublikowano
Akurat wczoraj wymieniłem, klocki tył z czujnikiem, szczeki do recznego. Wszystkie czesci nie oryginalne. Wszystko jest w najlepszym porzadku, komputer zresetowany.
Opublikowano

Ponizej masz adres/tel do sklepu z zamiennikami (tarcze, klocki, czujniki)

Kup textary, ida na pierwszy montaz do wielu bmw.

Ja wkladalem do 3 roznych bmw i jest super, zero wibracji, hamulce ostre jak brzytwa.

tel. kom. 500 594 222

tel./fax: 0 22 670 24 08

sklep:

ul. Targowa 66, Pawilon 20, Warszawa

Beste Maschine der Welt
Opublikowano

Cena w Inchcape w Wawie: 94 pln przód, 99 pln tył, w sumie prawie 400 PLN - grosze może dla niektóych :)

Pozdrawiam

Alek

Opublikowano
Ponizej masz adres/tel do sklepu z zamiennikami (tarcze, klocki, czujniki)

Kup textary, ida na pierwszy montaz do wielu bmw.

Ja wkladalem do 3 roznych bmw i jest super, zero wibracji, hamulce ostre jak brzytwa.

tel. kom. 500 594 222

tel./fax: 0 22 670 24 08

sklep:

ul. Targowa 66, Pawilon 20, Warszawa

kolejny, skąd informacja co idzie na pierwszy montaż do BMW? Mówimy o tarczach, o klockach jest informacja w katalogu cześci. Spotkałem sie z Textarem i Juridem ale tarcze to wciąż niewiadoma

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
czujniki w zupełnosci moga być zamienniki, zawsze kupuje zamiennik za 40 zeta chyba i wskazania zawsze są bez zarzutu

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Jakie 400 PLN? Przed chwilą się dowiedziałem, że czujniki zużycia klocków hamulcowych są 2, więc 200 PLN a nie 400.

No właśnie, teraz też już wiem :)

Pozdrawiam

Alek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam wszystkich.

Pzdr.

Sklep na Narbutta, Mokotów, namiary znajdziesz na stronie klubu, współpracujące sklepy itp

pozdrawiam

Paweł