Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy masz te wibracje?

moze po zmianie kół/opon na zimowe?

ja mialem to samo i po wymianie roznych elementow zawieszenia, tarcz, klockow i wywazaniu kół w kilku zakladach wulkanizacyjnych gdzie nie raz reklamowalem wywazenie i poprawiali bo rzeczywiscie byly zle wywazone, ale nawet to nic nie pomagalo(co ciekawe na letnich i zimowych oponach kazde z innymi felgami).

Po roku meczarni pojechalem zrezygnowany do ASO BMW Fus na ostrobramskiej i powiedzialem co sie dzieje.

Wywazyli mi kola za kosmiczna kwote 220zl i jak reką odjął.

Takze wszystkie wulkanizacje maja nie wykalibrowane maszyny albo bmw jest tak czule.

Sprawdz, moze to tylko wywazenie kół tylko musisz jechac do ASO gdzie masz pewnosc ze dobrze wywazają i mają sprawdzony sprzęt.

A oznaką ze masz zle wywazone kola nie musi byc to ze ci bije kierownica, mi raz bila raz nie a wibracje byly, szczegolnie przy 90-125km/h

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Posiadam BMW 530 e39 1999rok. Podczas jazdy na automatycznej skrzyni odczuwam wibracje samochodu. Czym to może być spowodowane ?

opisz dokladnie (zakres predkosci itp.) kiedy masz wibracje

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 2 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od kiedy masz te wibracje?

moze po zmianie kół/opon na zimowe?

ja mialem to samo i po wymianie roznych elementow zawieszenia, tarcz, klockow i wywazaniu kół w kilku zakladach wulkanizacyjnych gdzie nie raz reklamowalem wywazenie i poprawiali bo rzeczywiscie byly zle wywazone, ale nawet to nic nie pomagalo(co ciekawe na letnich i zimowych oponach kazde z innymi felgami).

Po roku meczarni pojechalem zrezygnowany do ASO BMW Fus na ostrobramskiej i powiedzialem co sie dzieje.

Wywazyli mi kola za kosmiczna kwote 220zl i jak reką odjął.

Takze wszystkie wulkanizacje maja nie wykalibrowane maszyny albo bmw jest tak czule.

Sprawdz, moze to tylko wywazenie kół tylko musisz jechac do ASO gdzie masz pewnosc ze dobrze wywazają i mają sprawdzony sprzęt.

A oznaką ze masz zle wywazone kola nie musi byc to ze ci bije kierownica, mi raz bila raz nie a wibracje byly, szczegolnie przy 90-125km/h

bys sie zdecydował ile zapłaciłes :?: viewtopic.php?f=71&t=5993&start=75

Opublikowano
bys sie zdecydował ile zapłaciłes :?: viewtopic.php?f=71&t=5993&start=75

Dobre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gorik79, You got him!

PZDR!

KRASNYJ BUMIER

BMW = Bus Metro Walk

Cottage terrorist