Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i stalo sie kupilem autko dzisiaj, BMW 530d z 2000r auto, nie moglem nic znalesc w manualu, wszystko krecone wiec jest automacik, posiadam full service history wiec mysle ze bedzie jezdzilo jak trzeba, ale juz sa pierwsze problemy no i licze na wasza pomoc, problem jest nastepujacy nie dziala zwiekszanie i zmniejszanie sily nawiewu, czytalem kiedys ze jest za to odpowiedzialny jakis rezystor, czy to prawda? Czy mozna to samemu naprawic, dodam ze od czasu do czasu sila nawiewu dziala tak jak by cos nie stykalo, na dole podaje link do aukcji ktora wygralem pozdrawiam Eli

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220523258516&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123

PS z tego co wyszukalem winny bedzie jez jutro sie tym postaram zajac, musze spisac sobie nr i wymienic mam nadzieje ze naprawie to jak najszybciej, mam jeszcze pytanie jaki nr jest tego jeza, jezeli ktos wie prosze o pomoc dzieki :D

Opublikowano
juz sa pierwsze problemy no i licze na wasza pomoc, problem jest nastepujacy nie dziala zwiekszanie i zmniejszanie sily nawiewu, czytalem kiedys ze jest za to odpowiedzialny jakis rezystor, czy to prawda? Czy mozna to samemu naprawic, dodam ze od czasu do czasu sila nawiewu dziala tak jak by cos nie stykalo

Tak to prawda, potocznie mówiąc jeż Ci siada, a przynajmniej ja tak miałem. Sam spokojnie możesz go wymienić. 5 min i po sprawie.Tu podaje link z opisem krok po kroku jak to zrobić

http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=143393

...