Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potwierdzam że jest dokładnie tak jak wyżej napisane, chciałem tylko dodaż że z czytnikiem DVD Navi Business nie wszystkie płyty dvd będą działały, ja robiąc kopię swojego oryginału :8) zepsułem 5 płyt, poszło dopiero na Verbatimie - (ani Philips, ani TDK ani Memorex, nie wspominając juz o innych). W zapasie mialem jeszcze Sony - ale już nie musiałem sprawdzać bo z Verbatimem się udało
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Jak będziesz miał cenę napisz ;) Ewentualnie jesli masz kogoś w ASO podpytaj czy ten soft PL wiąże się z updatem całego softu w samochodzie.

Czekam na info

pozdrawiam

tylko navka, jak jestes zainteresowany daj znac.

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano

Nie koniecznie, jeśli serwis ma autoryzację BMW ;) u mnie jest taki serwis, który nie jest ASO a programowanie sterowników kosztuje u nich 250zł a w ASO 400zł.. także różnica jest. A mają to samo oprogramowanie co ASO i na bieżąco aktualizowane.

Pzdr.

jest jakas wyraźnie odczuwalna zmiana po aktualizacji softu sterowników czy nawki?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv