Skocz do zawartości

320d głosnik pod schowkiem, alarm, kierownica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupilem kolejna e46 ale tym razem juz po lifcie 2002 2.0 150. i mam pare pytań

1) mam glosnik po schowkiem dosc duzy i nie wiem do czego ma sluzyc, kierownica wielofunkcyjna wiec moze to cos do tego sterowania glosem??

2) czy ten przycisk na kierownicy to sterownaia glosem to jak sie go uzywa i czy to trzeba mniec telefon ten taki z samochodu czy jakos mozna oblugiwac normalna komorke??

3) czy dioda od fabrycznego alarmu jest umieczona pod lusterkiem wstecznym?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przycisk na kierownicy obsługuje oryginalny telefon, jesli go nie ma to nie pelni zadnej funkcji. Tak dioda od alarmu jest pod lusterkiem w tej czerwonej bańce.
Opublikowano
ok dzieki, a jak poznac czy to jest BT czy do telefonu. Jeszcze jeda rzecz, mam pod schowkiem u pasazera w prawym gorynym rogu pod tym schowkiem głosniczek i nie wiem czy to jest oryginal czy poprostu ktos sobie wsadzil jakies badziewie.
Opublikowano
Witam, kupilem kolejna e46 ale tym razem juz po lifcie 2002 2.0 150.

Raczej 2.2 170KM powinienes miec. 2.0 byly produkowane do 2001r.

Opublikowano
ok dzieki, a jak poznac czy to jest BT czy do telefonu. Jeszcze jeda rzecz, mam pod schowkiem u pasazera w prawym gorynym rogu pod tym schowkiem głosniczek i nie wiem czy to jest oryginal czy poprostu ktos sobie wsadzil jakies badziewie.

Zrób fotkę tego "głośniczka" jeśli możesz i zamieść w temacie , czy masz BT sprawdzisz każdym telefonem który ma BT ale powinieneś mieć także instalkę i stacje na sam telefon w tunelu środkowym .

edit: czy ty nie masz na myśli tego ?

http://images35.fotosik.pl/73/61e9f126e07a3b5b.jpg

Sygnał PDC .

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
  • 3 tygodnie później...