Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ciekawe jaką minę mieli właściciele tych 2 aut jak wrócili do swoich pojazdów
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak widać rozgarnięte inaczej lalki dresiarzy są wszędzie...

A skąd wiesz kto prowadził? Bo na filmiku raczej tego nie widać ziomek.

....jak gdyby nigdy nic, sobie spokojnie odjeżdża........pewnie nawet nie jest swiadomy ten driver co zrobił i na co najechał. :norty:

No właśnie chyba jest za bardzo świadomy i pewnie dlatego odjechał.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bankowo automat i pomylka hamulca z gazem, czytalem artykul ze w USandA to najczestszy powod parkingowych dzwonow, kiedys byla nawet ciekawostka, ze babeczka wjechala na najwyzszy poziom parkingu i zamiast hamulec, wdepla gaz w automacie i pieknie wystrzelila jak strzala przez murek parkingowy

pzdr

yaz

Opublikowano
bankowo automat i pomylka hamulca z gazem, czytalem artykul ze w USandA to najczestszy powod parkingowych dzwonow, kiedys byla nawet ciekawostka, ze babeczka wjechala na najwyzszy poziom parkingu i zamiast hamulec, wdepla gaz w automacie i pieknie wystrzelila jak strzala przez murek parkingowy

słabe wytłumaczenie, bo jak trzeba byc ........tępym, zeby po 1 pomylic pedały, a po 2 nie poczuc roznicy stopą miedzy duzym pedałem idacym z podlogi od gazu a pedałem hamulca.

Ale cóz znam problem z autopsji , na kursie to sie zdarza, jeden na 10 przy 50 wcisnie mi hebel zamiast gazu , no ale juz ja od tego jestem aby tacy nie mieli zbyt szybko prawa do poruszania sie miedzy ludzmi w samochodzie :mad2:

Opublikowano

Zgodzę się że pomylenie pedałów jest raczej dziwne szczególnie że w Ameryce raczej od początku ludzie jeżdżą na automatach natomiast mi też się w BMW przydarzyła jedna historia przy przesiadce z manuala na automat.

Okazało się że kilkunastoletnie przyzwyczajenie lewej nogi do wciskania sprzęgła DO KOŃCA w połączeniu z brakiem tegoż akurat pedału w automacie i super hamulcami w BMW skutkuje bardzo mocnym wystrzałem pasażerów w kierunku przedniej szyby podczas próby zatrzymania auta. ;-) Na szczęście szybko się człowiek przyzwyczaja do wygody automatu i lewa nóżka już zawsze odpoczywa sobie z boku.