Skocz do zawartości

Glosnik ostrzegajacy o wlaczonych swiatlach - jak go usunac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Ktos mi moze podac recepte jak wylaczyc/odlaczyc ten okropnie brzmiacy brzeczyk ostrzegajacy ze zostawilismy wlaczone swiatla ?

Szukalem pod zegarami (zdjete oslony) ale nic takiego nie widze ...dzwiek dochodzi jakby z zegarow ? :shock:

pozdro

Piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Tyle osob ma E36 i nikt nie doszedl jeszcze jak to wywalic ? :shock:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

No własnie może ktoś by to rozkminił :)

Z tego co sie orientuje gong ten nad nogami kierowcy jest połączony z zegarami wiec może ten dzwięk da sie przeniesc na niego?

Opublikowano

a mozesz napisac dlaczego chcesz to wylaczyc?

mnie sie zdarzylio zostawic auto na swiatlach,az do padniecia aku.teraz zaden brzeczyk mi nie straszny :mrgreen: ,co i tobie polecam,bo moze Ci sie to zdarzyc gdzies daleko od domu.

probowales kompem?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

W moim aucie z okolicy zegarow slychac dzwiek jakby poruszajacych sie klapek nawiewow.

Tzn.w momencie wlaczenia/wylaczenia zaplonu,co jakis czas podczas jazdy slychac dzwiek jakby malego elektrycznego silownika(silnika).Cos jak w monecie zmiany kierunku nawiewu.

Czy ten typ tak ma?Czy moze cos nie tak?

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano

Na to nie wpadlem :duh:

Ciekawe miejsce na zamontowanie przekaznikow :wink:

Przynajmniej nie bede glowkowal co nie tak.

Dzieki.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano

Ten patent kilkakrotnie uratował moje aku bo na pewno bym nie wyłączył świateł :)

Mi osobiście nie przeszkadza,co więcej w następnym samochodzie który będę miał też sobie takie coś zamontuję jeżeli nie będzie posiadał takowego. :D