Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje pytanie ostatnio zobaczyłem u siebie w aucie ,ze 1 halogenik dziwnie zaczyna latać tzn. można go łatwo wyciągnąc.A chłopaki przed giełdą pilnują :lol: i mogę łatwo pozbyć się halogenków.Moje pytanie jakie jest mocowanie tego ustrojstwa pytam na zapas bo dziś czeka mnie przeglądzik tego ustrojstwa .Jak macie zamontowane halogeny czy są one przykręcone bo drugi trzyma się solidnie nawet nie drgnie.Może jakieś sugestie spostrzeżenia praktyczne proszę o poradę
Opublikowano
O ile pamiętam z jednej strony (zewnętrznej) jest włożony tzn ma uszka które wchodzą w zderzak a z drugiej (pod klapką, którą nota bene musisz opuścić) jest śróba, albo dwie (dobrze widoczne). Odkręcasz i wysuwasz. Dawno nie odkręcałem i mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem :cool2:
http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png
Opublikowano

Proponował bym dokładne obejrzenie tego z halogenów , który jest solidnie zamocowany i porównanie mocowania z drugim halogenem.

Ja właśnie zbieram siły przed montażem halogenów , bo narazie mam tylko zaślepki

Jeśli nie idzie na siłe , trzeba użyć jeszcze większej siły
Opublikowano
Jest przykrecony na jedna srubke. Bardzo szybko mozna go wyjac. Sprawdz, moze tylko srubka jest luzna.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką