Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyposażenie - z numeru VIN wynika iż moja BMK'a ma coś takiego: "614 INTERNET"

Co to jest?

Pozdrawiam

Jest to opcja (w autach rocznika modelowego 2009 z navi HD - kontroler 7-cio przyciskowy z CIC) pozwalająca na buszowanie w sieci (tylko na postoju). Łączność poprzez EDGE.

http://images44.fotosik.pl/214/dd2df3e2523ffc51.jpg

Opublikowano
Jak chcesz to za 50zł mogę Ci zrobić nielegalny skrót do google na pulpicie :lol: :wink:

...chyba nie skumałem tej ironii? możesz objaśnić za co chcesz 50 zł?

Opublikowano
Jak chcesz to za 50zł mogę Ci zrobić nielegalny skrót do google na pulpicie :lol: :wink:

...chyba nie skumałem tej ironii? możesz objaśnić za co chcesz 50 zł?

Fixxxer1 ty łobuzie :D

Unky to był taki joke. :mrgreen:

Jeromer zrozumiał żart :wink:

Koleś na forum komputerowym zapytał, czy policja coś może mu zrobić, bo facet zakładający internet zrobił mu "lewy" skrót do google na pulpicie za 50zł ;)

Wpis rozszedł się błyskawicznie po forach, a ja nie mogłem się powstrzymać i nie zażartować :mrgreen:

Opublikowano
musi byc gdzies modem, musi byc gdzies miejsce na karte, swoja droga mogliby zrobic myk zeby za pomoca adaptera przerzucic obraz z tel na idrive-a i na jedno by wyszlo, np takiego iphone-a i mielibysmy 3G :)
Opublikowano

mam instrukcję.

Jest dział Internet ale jakoś mgliscie to opisali, nic nie pisząc skąd ten rzekomy internet miałby być (czy może z telefonu podłączonego do stacji dokującej, czy też z jakiegoś innego źródła)

Jest tylko info że jest internet, działa tak i tak, obsługuje się tak i tak ale jakoś nie napisali jak go dostarczyć.