Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

pytanie odnosnie zmieniarki. moja juz mi gra na nerwach. czy jest mozliwosc wsadzenia innej zmieniarki innej firmy czy musi to byc oryginal bmw. chodzi mi o plug and play ewentualnie zmiana jednego kabla a nie rozbieranie pol auta :D moja raz dziala raz nie a jak juz dziala to musze jechac po drodze ktora jest gladka jak maslo inaczej przycina co chwile. czasami jest tak ze np z cd nr 3 czyta a jak chce przelaczyc na ktorys inny cd to wyswietla no disc. albo odtworzy 1 utwor i na tym sie konczy. znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/item739006906_zmieniarka_sd_usb_bmw_e38_e39_e46_x3_x5_warszawa.html co o tym sadzicie? czy ten wynalazek da rade. oryginalna uzywana raczej nie wchodzi w gre, nie chce zamienic zlomu na zlom :D moja jak kupilem auto pochodzila z 3 miesiace od kupna i od tamtego czasu takie cyrki. prosze o jakies info bo juz mam dosc sluchania radia caly czas :mad2:

🙃🙃

Opublikowano
A czy ten wynalazek obsługuje Tagi mp3?
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano
Skoro temat o źle działającej zmieniarce - miałem podobny problem u siebie; dopóki auto stało albo jechało po równym było OK, na nierównościach co chwilę przeskakiwała. Wymontowałem ją z bagażnika i okazało się, że ma źle ustawione tłumiki drgań! Były w pozycji do montażu pionowego, przestawiłem obie dźwignie do poziomu, założyłem z powrotem do auta i jest dużo lepiej. Owszem, przy większych nierównościach potrafi przeskoczyć, ale to nie to, co było wcześniej. Sprawdźcie, może akurat coś to da.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja mam inny problem (tak mi się wydaje) wymontowałem zmieniarkę ze starej e39 (busines radio z CD, w bagażniku zmieniarka) i położyłem do szafy, po ponad roku podłączyłem ją do mojego nowego nabytku (e39 navi 16/9 czytnik MK3) i co... i nie czyta wcale żadnej płyty, poprzednio czytała bez problemu (oczywiście oryginały) A jak poleżała sobie ponad rok, przestała czytać cokolwiek... macie jakiś pomysł na to, jak sprawdzić... może nie pasuje do mojej aktualnej e39?