Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich:D Powiedzcie mi ile moze kosztowac wymiana jednego lozyska?? Tzn ile takowe kosztuje? I czy da sie kupic i wymienc samo lozysko? Bo bylem u mechanika i powiedzial ze to bedzie kosztowalo ok 260zl za 1 sztuke (+ koszt robocizny), bo samego lozyska jako tako nie da sie wymienic w tym aucie (E36 316i Compact 96r) tylko cale z czyms tam...? Czy to prawda??

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano
kolego napisz jeszcze które łozysko? jezeli na przodzie to idzie razem z piastą na tyle niby samo ale troche zabawy jest.... tak czy inaczej na przodzie osobiscie zaplacilem 200zł z robocizną ale i teraz szykuje sie na tyle lecz nie wiem jakie koszty:P okaze sie za pare dni
Opublikowano

No wlasnie w tym sek ze huczy ale nie wiem w ktorym kole, i teoretycznie zalozylismy ze jak to bedzie na przodzie to tyle to bedzie kosztowalo:( Wiec jednak to prawda tak?:( No to trudno wymienic trza. Zajade tam i przy wymianie sprawdzi w ktorym, mam nadzieje ze to bedzie jednak tylnie:D

Dziekuje, pozdrawiam

Opublikowano
jeśli przednie koło mechanik mniej weźmie za robociznę bo się łatwiej wymienia. Z tyłu jest dużo roboty bo trzeba ściągać wahacz. Natomiast przednie łożysko jest droższe od tylnego co mniej więcej równoważy koszt ~300zł za 1 koło
Opublikowano
ja tam jakoś wahacza nie ściągalnym, lecz owszem może być w ten sposób łatwiej tylko w tedy dochodzi ustawianie zbieżności i owszem roboty jest więcej niż z przodem