Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszeczkę zboczyliście z tematu....

Byłem u Tego człowieka który zakładał Radkowi instalacje... www.carstil.pl

Człowiek rzeczowy, mimo iz byłem sie tylko zapytać traktował mnie poważnie rozmawiał ze mną ok. godziny, pokazywał mi różne warianty instalacji i części montażowe (takie jak wtryski parowniki... wszystko trzymałem w ręku). Wydaje się że zna sie na tym co robi, warsztat jest duży i wzbudza zaufanie. Potem dokończe relacje bo żona mnie goni....

Opublikowano

Instalację całą BRC wycenił na 6200zł, a tzw. Polską (komp.DIEGO) na 4800zł. Na BRC jest 2 lata gwarancji bez limitu km. a na drugą rok. Niewiem którą wybrać. Skłaniam sie ku tej droższej, ale nie jestem zdecydowany do końca. Może ktoś doradzi, bo chyba czas najwyższy podjąć decyzję :cry2: :cry2: :cry2: .

Własnie przed chwilką dzwoniłem do ENERGY GAZ POLSKA www.egp.pl Kolega z forum polecał tą firmę, i tak: DIEGO 4500zł i PRINCE 6400zł.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Polecam Prinsa droższy ale to cena spokoju - instalacja sprawdza się b.dobrze [bez wskaźników trudno odróżnić czy jedziesz na LPG czy na Pb]] Z DIEGO miałem dużo problemów [Pisałem o tym na forum] Do V8 musi być instalacja która pozwoli cieszyć się jazdą takim autem.

Bardzo ważny jest prawidłowy montaż i Prins nie da rady gdy ktoś spartoli robotę.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano

Martinez, napewno juz nie urwiesz. Skończyłem właśnie obdzwaniać, wykonałem ok 30 telefonów, nikt nie zaproponował lepszej ceny na prinsa niż EGP. A przepraszam, ZAPROPONOWAŁ...w Siedlcach "Alsa" S.C. PW, Targowa 22,

tel. (025)632 50 72, cena to równe 6000zł. Ale nic o tym zakładzie nie słyszałem.

Druga sprawa to oprocentowanie rat. EGP ma 12%, a w tych Siedlcach tylko 10%.

Moze ktoś wie coś o tym zakładzie??? Proszę o pomoc..