Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam taki problem: przyjechał do mnie kolega BMW E46, navi 16/9 MKIV, wgraliśmy nowe oprogramowanie do czytnika wraz z językiem polskim wszystko poszło OK i teraz jest tak że na połowie wyświetlacza jest mapa (3D) a na drugiej połowie strzałki wskazujące gdzie jechać - czy jest możliwość aby na całym wyświetlaczu była wyświetlana tylko mapa ? a drugi problem jest taki że mam wrażenie że navi dość wolno pracuje tzn nie nadąża za wykonywanymi manewrami i czasami mimo iż samochód porusza się po wyznaczonej trasie (na mapie jest ok) to wyświetla się napis że nie można wytyczyć trasy lub jestem poza trasą. Proszę o jakąś pomoc.
  • Moderatorzy
Opublikowano

W ustawieniach masz podziel ekran lub cały.Zmień na cały i będzie ok.

Może coś z anteną?

Opublikowano

Myślę że antena jest ok gdyż była wymieniona na nową, jak możesz kolego to napisz dokładniej gdzie jest funkcja "podziel ekran" bo coś nie widzę takiej funkcji. Dziękuję za pomoc

Dzięki już znalazłem funkcje dzielenia ekranu.

Właśnie dzwonił do mnie kolega i powiedział że na dłuższej trasie navi prawidłowo wytyczała trasę tyko działa jak by z opóźnieniem, proszę o info czy tak jest, czy nie powinno tak być. Może trzeba podczas aktualizacji oprogramowania wgrać najpierw soft odczekać chwilkę a potem soft PL, my wgraliśmy V27 a potem od razu soft PL.