Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko ASO może wgrywać nowy soft do auta. Ostatnio zmieniałem soft w E60 w wersji business i kosztowało to ok. 460 zł a wgrywa się ok 6h.

E30, E36, E60, E87, F48

• Moderatorzy
Opublikowano

Do nawigacji!!!

To nie z płyty??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wyczytałem wielokrotnie na forum ze mapy maja swoje sterowniki i zmiana softu auta nie jest konieczna, poszukaj na forum jest
Opublikowano
wyczytałem wielokrotnie na forum ze mapy maja swoje sterowniki i zmiana softu auta nie jest konieczna, poszukaj na forum jest

Niestety jest. Mam E60 z 2003 roku i wersje Business nawigacji i nowa nawigacja 2009-02 nie działała dobrze w moim aucie, bo nie widziała Polski na płycie. Po wgraniu nowego oprogramowania do auta wszystko działa tak jak trzeba. Nawigacja sama w sobie nie zawiera sterowników do aktualizacji nawigacji, bo taka operacja może odbyć się tylko w ASO bo od nowa trzeba zaprogramować moduł (wyjątkiem jest podobno dogranie obsługi mp3, które odbywa się bez zmiany oprogramowania auta).

Wracając do twojego przypadku, to co ci w ogóle nie działa w tej nawigacji?

E30, E36, E60, E87, F48

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
He he kolega chce zrobic polski jezyk do e60 ...jak by to powiedziec - nie realne :twisted:

no jak to nierealne, jak jest mozliwosc zaladowania polskiego menu do bmw e60,e90, e70 nawigacji professional.

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano
W business i proffesional trzeba mieć płytę z softem, który na pewno niedługo się pojawi w sieci. Ale to niewystarczy, trzeba podpinać komputer. I jest to ryzykowne dla amatora, można wszystko wysypać.
Opublikowano

Do kolegi AJB napisalem ze nie realne dla pana stanislawa ktory zalozyl post bo to ze zrobil kiedys mk4 do ktorego byl dostepny program to mega łatwe

.. to ze oferuja to w polsce to jest zasługa tylko 2 osob w polsce - reszta tylko powiela ich prace ... a nie posiadaja tak naprawde zadnej wiedzy o tym ..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
hmm to nie można upgradować do v32 nawigacji z przygotowanym tłumaczeniem na PL np z MK IV profesional która jest przygotowana na forum ?