Skocz do zawartości

Koncowka przylaczeniowa, PILNE!

j0hnny2007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pilnie potrzebuje elementy 7,8,9,10.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB51&mospid=47370&btnr=11_0954&hg=11&fg=40

Jesli ktos ma na zbyciu uzywane badz nowe, albo moze zalatwic szybko i sprawnie to prosze o kontakt.

Moze ktos wie czy mozna to zalatwic dosc szybko, wysylkowo w jakims aso? Pytanie tylko czy na zamowienie i trzeba czekac czy tez jest od reki...

Pozdrawiam

Nie mi, poprzedniemu wlascicielowi, a ja wzialem sie po 2 latach uzytkowania za poprawianie tego czego wczesniej widac nie bylo... Byl zlamany ten zatrzask i nasztukowane nitka klejem i silikonem zeby sie trzymalo i nie wypadalo... rozwiazanie skuteczne ale pewnie przez to wiecej palil niz powinien, aczkolwiek szczelne bylo bo nie bral lewego powietrza...

Teraz zrobie dokladnie to samo dopoki nie znajde owej czesci...

Pozdrawiam

O to, o to. Aktualnie sytuacja wyglada tak, ze najbardziej potrzebuje 7,8.

W 9 mam zalozony inny oring i chyba jest ok bo nie wycieka, natomiast z 7 jest tak, ze jest zlamany zatrzask u mnie i byla nieszczelnosc/wypadalo. Obecnie zrobilem to i lepiej niz bylo, w ten sposob: nitka+kropelka a potem nozyk i rzezbienie zeby nie bylo za luzno, a za grubo tez nie moze byc bo wtedy nie wchodzi, zeszla godzina, ale jezdzi lepiej, nie lapie lewego powietrza i nie wypada :)

Zobacz jak mozesz czy nie masz czasem 7. Z gory dzieki.

Pozdrawiam

Spoko, postaram sie dac dzis znac, w zaleznosci czy zdobede oring do tego co masz, taki jak ma byc, no chyba ze ewentualnie ten ktory jest obecnie nie bedzie przeciekac to zostanie. A co do tej drugiej koncowki powinienem miec za pare dni jak dobrze pojdzie. Dzieki za checi :)

A tak wogole od czego sa te 2 koncowki wezy ktore wychodza z odpowietrzenia walu korb. (tj. gorna i ta co idzie w dol)

Jedna idzie jak dobrze pamietam do kolektora (chyba ta gorna) (taki maly tunel jest w nr 7 w srodku), gdzie cisnienie zwraca ten olej z powrotem do walu? A druga?

Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
Witam koledzy jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość , mam ten sam problem wystrzelił mi kolektor i zatrzask końcówki przyłączeniowej ułamał się . Trzymać , się trzyma ale co pewien czas wypada :( . Jeżeli ktoś ma lub posiada taka część i zbędna dla niego jest , to byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi ją odsprzedał lub dał namiary gdzie mógłbym ją nabyć . Ogólnie jeździłem po sklepach , szrotach i nie ma mają a jak ktoś ma to też ma zatrzask ułamany . Z góry dziękuje i pozdrawiam .