Skocz do zawartości

BMW e46 20d m47 lekkie drganie po starcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam maly problem, po odpaleniu silnika w miom bmw odczuwalne sa lekkie drgania na kierownicy i fotelach(przednich), natomiast zero drgan ma lewarku, podłokietniku czy pedale sprzegla. Obroty chodza rowno a przy wejsciu na ok 1500 drgania ustaja,przy gaszeniu silnika jest lekki zryw, przebieg auta to 116000,

wyminilem poduszki na nowe zamienniki niemiekiej kosztowaly kolo 150zl czy to mozliwe ze odrazu moge je wyrzucic? z poduszkami pod skrzynia nie nie robilem, mam jeszcze przedmuchy na pierwszym laczeniu katalizatora..

Prosze o wasze opinie na temat jaka moze byc przyczyna

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tez po wymianie poduszek na zaminniki mialem drgania w srodku, po 3 miesiacach znowu wymienilem z tym ze na oryginaly i jest dobrze.
Opublikowano
ja dzis zamowilem nowe orginaly bo podrobki mi wytrzymmay 18 000 i mrowi po calym samochodzie, o gaszeniu juz nie wspomne. Z www.czescidobmw.pl dowiedzialem sie z etylko poduszki orginalne sa hydrauliczne. cena niewiele wieksza niz te 150 co dales za podrobki.