Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tej Beemki to jedno mi jakoś dziwnie wygląda. Gość pisze, że zawieszenie M-Technik a ona siedzi jakoś strasznie wysoko. Albo ściemnia z tym zawieszeniem albo ma założone za małe koła :?:

Faktycznie cos w tym jest.

A poza tym, czy pakiet m-technik nie mial przypadkiem obramowania w kolo okien w kolorze czarnym a nie srebrnym?

M-Pakiet a M-Technik to dwie różne sprawy. M-Pakiet to zestaw zewnętrznego i wewnętrznego wyglądu + zawieszenie fabrycznie obniżone - M-Technik właśnie.

Zgadza się - w M-Pakiecie był tzw Shadowline, czyli listwy dookoła okien czarne a nie chrom.

M-Technik zaś to tylko oznaczenie zawieszenia, które występowało dośc często niezależnie od M-pakietu wizualnego karoserii i wnętrza (dośc często widuję e39 w standardowej karoserii ale obniżone są na M-Techniku).

Pzdr.

Opublikowano
M-Pakiet a M-Technik to dwie różne sprawy. M-Pakiet to zestaw zewnętrznego i wewnętrznego wyglądu + zawieszenie fabrycznie obniżone - M-Technik właśnie.

Zgadza się - w M-Pakiecie był tzw Shadowline, czyli listwy dookoła okien czarne a nie chrom.

M-Technik zaś to tylko oznaczenie zawieszenia, które występowało dośc często niezależnie od M-pakietu wizualnego karoserii i wnętrza (dośc często widuję e39 w standardowej karoserii ale obniżone są na M-Techniku).

Pzdr.

Dzięki za sprostowanie.

Opublikowano
Ale nie każdy m pakiet miał listwy wkoło szyb czarne. Nawet m5 widziałem z chromowanymi listwami. Chyba tylko te na zderzakach i drzwiach były zawsze czarne
Opublikowano

Czyli tak jak podejrzewaliśmy - kolejny paździerzem zwany bezwypadkowcem, ideałem lub jak kto woli - igiełką :duh: .

Swoją droga zastanawiam się jak przy tak mocnym silniku zachowuje się tak wysoko zamocowane zawieszenie bo M-Technik to raczej to nie jest.

Pzdr.