Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie czy jest płyta z Polską do nawigacji profesional bo do bussines jest to wiem że wyszła, ale nie wiem czy jest do professional, a jak nie to może pasuje ta od bussines i jeszcze mam pytanie ile taka płyta może kosztować jak jest
Opublikowano
Mam pytanie czy jest płyta z Polską do nawigacji profesional bo do bussines jest to wiem że wyszła, ale nie wiem czy jest do professional, a jak nie to może pasuje ta od bussines i jeszcze mam pytanie ile taka płyta może kosztować jak jest

pierwszy raz cytuję swój post ale przeczytałem cały temet nawigacji i wiem że do prfessional jest, tylko nie rozumiem dlaczego jest płyta bussines i czy ona pasuje do nawigacji professional czy tylko do bussines czy do obu

Opublikowano

pierwszy raz cytuję swój post ale przeczytałem cały temet nawigacji i wiem że do prfessional jest, tylko nie rozumiem dlaczego jest płyta bussines i czy ona pasuje do nawigacji professional czy tylko do bussines czy do obu

search.php

Opublikowano (edytowane)
Jak masz navi professinal to pasuje płyta professional, jak masz navi business to pasuje płyta od business. Tyle w temacie. Edytowane przez piteerus

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

piteerus dzięki za odpowiedź

jeffoo1 sam wejdź search.php i zobacz czy tam jest odpowiedź na moje pytanie cztery pierwsze posty są z mojego tematu piąty z e65 i nie działającej nawigacji, a reszta do temtu , który czytałem cały czyli "kiedy wyjdzie płyta do bussines" więc proszę cie jak nie wiesz to nie nabijaj sobie postów zdawkowymi odpowiedziami

Opublikowano
Kris33 dzięki za rade , ale ja zadałem konkretne pytanie "nie rozumiem dlaczego jest płyta bussines i czy ona pasuje do nawigacji professional czy tylko do bussines czy do obu"? , a jak byś nie umiał czytać to już odpowiedź dostałem więc nie zaśmiecaj swoimi bezsensownymi uwagami temtu tym bardziej że w linku , który mi podałeś nie ma odpowiedzi na moje pytanie :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kris33 dzięki za rade , ale ja zadałem konkretne pytanie "nie rozumiem dlaczego jest płyta bussines i czy ona pasuje do nawigacji professional czy tylko do bussines czy do obu"? , a jak byś nie umiał czytać to już odpowiedź dostałem więc nie zaśmiecaj swoimi bezsensownymi uwagami temtu tym bardziej że w linku , który mi podałeś nie ma odpowiedzi na moje pytanie :duh:

Napisałeś taie pytanie: "Mam pytanie czy jest płyta z Polską do nawigacji profesional bo do bussines jest to wiem że wyszła, ale nie wiem czy jest do professional"

ja Ci podałem linka do tego tematu. Szkoda, że nie masz kultury i obrażasz ludzi...

Opublikowano
, apost poniżej napisałem że już doczytałem w temacie który jest w dziale e60 że płyta jest więc w drugi mposcie doprecyzowałem o co mi chodzi, przykro mi jeżeli czujesz się obrażony nie miałem takiego zamiaru, ale następnym razem przeczytaj uważnie cały temat bo moze ktoś już dał odpowiedź, a co do linku to dotyczy on głównie jak zmienić w nawgacji widok z 2d na 3d
Opublikowano
piteerus dzięki za odpowiedź

jeffoo1 sam wejdź search.php i zobacz czy tam jest odpowiedź na moje pytanie cztery pierwsze posty są z mojego tematu piąty z e65 i nie działającej nawigacji, a reszta do temtu , który czytałem cały czyli "kiedy wyjdzie płyta do bussines" więc proszę cie jak nie wiesz to nie nabijaj sobie postów zdawkowymi odpowiedziami

Kolego jak pewnie wiesz rzadko zdarza sie by wpisujac pytanie do szukajki znajdujesz idealnie pasujace odpowiedzi. Trzeba troche poszukac po temacie czy po tresci wiadomosci. Temat o ktory pytasz byl walkowany na tym forum naprawde wiele WIELE razy. Gdybys wlozyl odrobine wysilku znalazl bys informacje, o ktore pytasz w ciagu max 15 minut. Zwrocilem ci uwage , a ty jak rozkapryszony dzieciak od razu skaczesz.

Daj sobie na wstrzymanie i miej odrobine szacunku do innych userow. Admini tego forum sa naprawde bardzo wyrozumiali.

viewtopic.php?f=16&t=109433

ponadto zawsze mozesz edytowac swoj post - zamiast cytowac siebie wiec nie krytykuj za nabijaniie postow skoro sam to robisz

:hand:

Opublikowano
jeffoo1 twój post za który dziękuje to piąta woda po kisielu odpowiedzi udzielił mi piteerus za co jemu podziękowałem , a twoje rady o zaśmiecaniu sa nie namiejscu bo znowu piszesz mi jakieś dziwne przemyślenia typu "Daj sobie na wstrzymanie i miej odrobine szacunku do innych userow. Admini tego forum sa naprawde bardzo wyrozumiali." Nie wiem o co Ci chodzi daje sobie na wstrzymanie, a ja w temacie nie pytałem się czy admini są wyrozumiali