Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś kiedykolwiek próbował zmienić język na polski

W e39 można było za pomocą programów wyedytować napisy oraz głos do całej navi i menu ekranowe 16:9

czy takie coś jest możliwe w e60 ?

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano
Ostatnio ktoś dał linka do allegro, gdzie ktoś wykonywał taką usługę tzn. wgrywał polski język do oprogramowania, ale zdaje się że musiała być do tego nawigacja professional.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Witam :)

Na pierwszy rzut oka wydaje się fajne, ale ta cena ! :duh:

Na początku są pewne trudności (zwłaszcza w trasie z nawigacją) , gdybym miał taką propozycję kilka miesięcy temu skorzystał bym bez wahania, ale teraz? Do instrukcji przestałem zaglądać(nie mam takiej potrzeby) , może przy zdecydowanie niższej cenie tak ale 1500 to przegięcie :(

Pozdr.

Opublikowano
Pewnie cena mocno spadnie, niedługo powinno to być już w ASO.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam

cena jak za złoto

z tego co wiem to pod koniec września będą to mieli w całej polsce a narazie testują

ma to kosztować 500zł więc chyba lepiej poczekać :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jak to wygląda z działaniem z mniejszym ekranem ( nawigacja z strzałkami ) ? czy to tylko do tych największych ?

Ja bym się na coś takiego pisał co prawda już wiem gdzie co jest , ale jakoś ładniej to wygląda gdy jest w PL języku

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wgrac mozna tylko pod navi prof. tylko narazie menu spolszczają ,lektor narazie angielski lub niemiecki :(

mówisz o lektorze navi?

Opublikowano

znając życie jest tak samo jak w e39. Czyli trzeba posiedziedzieć, poszukać pragramu do obróbki plików i samemu zmienić. Głos też można było podłożyć i zmienić logo startujące.

Na razie wiemy o e60 że nic nie wiemy:)

Kwestia czasu kiedy pojawi się soft i programy do obróki plików.

Mnie nie zadawala kupienie gotowego rozwiązania.

Chciałbym to sobie sam zrobić tak jak w e39 i móc sobie zmieniać loga i inne duperele wtedy kiedy chce.

No chyba, ze jest to profesjonalnie przygotowany produkt z jakimś lektorem a nie nagrane głosy przez kogoś tam.

Zastanawiam się czy komunikaty głosowe też moga być po polsku ??? ale pewnie tak w końcu to jest tylko elektronika

Ktoś pamięta, czy jak aktualizował soft w serwisie to robili to za pomocą płyty CD(DVD) czy za pomocą kabla i kompa?

Opublikowano

Ja radzę na razie nie wgrywać

jest to nowość w fazie testowania

a wiadomo że testuje się na kliencie

od kolegi który wgrywa wiem że na 5 aut w dwóch się wysypał czytnik i jest do wymiany

po prostu nie wszystkie modele maja ten sam soft wgrany,a to spolszczenie pasuje tylko do jednego na którym zostało stworzone

więc taka operacja jest ryzykowna

na razie nie polecam

Opublikowano
dokładnie tak jak piszesz , może kiedyś , teraz po co mam być myszką doświadczalną

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
ja juz wgrywalem 2tyg temu i jak narazie nie mam zadnych zastrzezen, tez bez pl komend glosowych i w troche nizszej cenie

kolego gdzie ci to robili ? jestem też z Krakowa i chętnie bym też taką "operacje" zrobił? napisz na forum lub na priv/a gdzie i cene