Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
M330d-> Pracujesz w Peugeocie? Szkoda że wcześniej nie wiedziałem. Niedawno kupowałem Partnera do firmy - może od Ciebie bym kupił :) XD
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
A myślisz, że podam Ci prawdę? I któregoś pięknego dnia przyjdziesz i powiesz, że chcesz tyle ile ktoś zarabia?

Jesteś w błędzie.

Takie informacje są poufne.

Ja akurat wiem ile mniej więcej wynosi rentowność sprzedaży samochodów, problem (mój) polega na tym, że ja się nie targuję. Albo mnie stać, albo nie.

Chwałą Ci za takie podejście!

u nas targowanie i domaganie sie dyskontow nie weszlo jeszcze konsumentom w krew.

Powiedział bym, że zupełnie na odwrót to wygląda.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano

u nas targowanie i domaganie sie dyskontow nie weszlo jeszcze konsumentom w krew.

Powiedział bym, że zupełnie na odwrót to wygląda.

jesli tak, to bardzo dobrze.

niemniej, w wiekszosci wypadkow, konsumenci przyjmuja jak pacierz ceny 'dla frajerow' i nie probuja sie targowac, a szkoda, moze wielkie sieci przestalyby traktowac konsumenta jak gnoja, gdyby wszyscy zrozumieli ze w tych cenach jest uwzgledniona spora 'gorka' ktora mozna zbic.