Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aby domknąć szyby z pilota trzeba długo trzymać przycisk zamykania. Czy jest możliwość przeprogramowania, by domykało szyby po jednokrotnym naciśnięciu przycisku zamykania w kluczyku?? Tak jak to jest w grupie VAG. Uważam, że taka opcja jest bardziej praktyczna, bo nie musze pamiętać o zamykaniu szybek.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
a wpisz w wyszukiwarkę 'domykanie szyb' i zobacz ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

W szkole też byłeś najmądrzejszy ? Ostatnio odnoszę wrażenie że te cudne znaczki pod aviatorem powodują że woda sodowa uderza do głowy..... :duh:

Poza tym funkcja moda wymaga jakiegoś poziomu odpowiedzi, np: uzyj wyszukiwarki, na pewno dostaniesz odpowiedz. Albo, podanie linku z inrofmacją że nastepnym razem należy użyć wyszukiwarki. Kolega jest nowy, należy mu się szacunek.

Wpisałem w wyszukiwarke. I co ? A ty wpisałeś ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Nie wiem po co te zaczepki ? Ja sam się kiedyś tym interesowałem bo sam chciałem w swojej coupe przeprogramować tak żeby się domykały przy jednym kliknięciu i aby tylne także się domykały ale niestety nie ma takiej możliwości . Poza tym w wyszukiwarce jeśli ktoś chciałby poszukać to jest taka sama odpowiedź . Każdy gdy jest nowy na forum powinien najpierw przeszukać forum w celu zweryfikowania czy dany problem już nie miał miejsca i czy nie ma na niego odpowiedzi . To normalne i najlogiczniejsze działanie aby na forum nie znajdowało się po 20 identycznych lub bardzo podobnych tematów .

Pozdro :)

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
hahaha to mnie koledzy zaskoczyliście xD ja nie wiedziałem nawet ze jest cos takiego w bmw seryjnie xD a jeżdżę juz ponad rok swoim e46 ;D i przed chwila bylem sprawdzić i działa hahaha dobre :P dzieki xD

Garage:

f87 M2 LCI 2018r -> https://bit.ly/3BgwoE6

e92 M3 2010r -> https://bit.ly/3BgwoE6

Ex:

e46 318i 1999r

e46 330Ci 2002r

e60 535d 2006r

e92 335d 2007r @410KM/750Nm -> http://bit.ly/2NRV79i

• Członkowie klubu
Opublikowano

W szkole też byłeś najmądrzejszy ? Ostatnio odnoszę wrażenie że te cudne znaczki pod aviatorem powodują że woda sodowa uderza do głowy..... :duh:

Poza tym funkcja moda wymaga jakiegoś poziomu odpowiedzi, np: uzyj wyszukiwarki, na pewno dostaniesz odpowiedz. Albo, podanie linku z inrofmacją że nastepnym razem należy użyć wyszukiwarki. Kolega jest nowy, należy mu się szacunek.

Wpisałem w wyszukiwarke. I co ? A ty wpisałeś ?

Zupełnie nie rozumiem Twojej nagonki na mnie - chyba Tobie coś uderzyło do głowy i jak zobaczysz moda, to piszesz dziwne teksty jak ten. To pewnie po tym, jak Ci ktoś zmoderował wątek. Zdarza się, trzeba przeżyć i takich na forum.

Wycieczki osobiste zapraszam na PW. Kolejne będę kasował z ostrzeżeniami.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
To normalne i najlogiczniejsze działanie aby na forum nie znajdowało się po 20 identycznych lub bardzo podobnych tematów .

Pozdro :)

to jest oczywiste kolego jak cholera, a do tego jak miło by było owy mod czy admin pisząc swojego posta informującego o szukajce wkleił link do konkretnego wątku

bo ja nadal nie znalazłem konkretnej odpowiedzi tyczącej sie owego problemu w modelu E46

jakaż byłaby to miła odpowiedź dająca zajeeebiaszczy wizerunek pomocnym modów a nie zwykłych cwanych szyderców

GR przeczytaj to 100 razy. Potem kolejne 100.

Dopiszę coś ,żebyś mnie dokładnie zrozumiał:

Moderator to forma policjanta na forum. I teraz do ciebie należy wybór, jakim typem bedziesz. Czy np polskim policjantem , może ukraińskim albo angielskim policjantem lub nawet amerykańskim. Każdego z nich cechują odpowiednie wzorce zachowań. Jak ty chcesz być kojarzony na forum ?

Nie wiem czy pamietasz ale klasyczne E30 ja moderowałem i starałem się być pomocny. Nawet jak watek był 10 raz poruszany. To jest forum dla użytkowników, nie modów.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

• Członkowie klubu
Opublikowano
GR przeczytaj to 100 razy. Potem kolejne 100.

Przykro mi M330d, ale nie jestem tu od spełniania twoich zachcianek :lol:

A także całej reszty, którzy uważają moją poprzednią wypowiedź za cwaniactwo, szyderstwo i inne plagi świata ;) :duh:

post był w przyjaznym tonie, z uśmiechem, a nie - "było, poszukaj, zamykam".

Ty zrobiłeś z tego cyrk oszalałego moda, który pociągnął jeszcze zdeniu (sorry, ale wystarczy sobie wpisać to co podałem, po co jeszcze wklejać wynik?), bo masz zadrę, ale to mnie akurat średnio interesuje.

Przeczytaj to tylko raz, ostatni

Wycieczki osobiste zapraszam na PW. Kolejne będę kasował z ostrzeżeniami.

Kończę, bo nie ma nic głupszego niż komentowanie cyklicznych wyskoków paru osób.

Piszcie dalej o domykaniu, a nie moderowaniu.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
czy chodzi Wam o coś innego niż pierwszy z brzegu temat, wyświetlony po wpisaniu do wyszukiwarki "domykanie szyb"?

viewtopic.php?f=72&t=111514&p=788630&hilit=domykanie+szyb#p788630

wydaję się, że osoba, która tam odpisała, ma wiedzę w temacie (nie tylko przypuszczenia)

chodzi nam dokładnie o to samo tylko że w modelu E46 a tam jest napisane:

nie mozna, nie ma takiej opcji w e39.

tak więc nadal nie ma odpowiedzi czy w modelu E46 jest wykonalne czy nie owe przeprogramowanie :?:

• Członkowie klubu
Opublikowano
tak więc nadal nie ma odpowiedzi czy w modelu E46 jest wykonalne czy nie owe przeprogramowanie :?:

E46 przy E39 to nie jest prom kosmiczny... powinno być podobnie

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i u mnie szybki zamykają już się po jednym krótkim kliknięciu/naciśnięciu przycisku w kluczyku

szczegółów technicznych nie podam gdyż nie znam ale gość który to wykonał poinformował mnie iż wystarczyło zmienić jakieś oprogramowanie (cycóś w tym stylu) w alarmie

tak więc teraz poziom zadowolenia jest taki sam jak w poprzednim autku CCCO

podsumowując, jeżeli autko posiada alarm wystarczy zmienić czy tez przeprogramować sofcik :8)

• Członkowie klubu
Opublikowano
wystarczyło zmienić jakieś oprogramowanie (cycóś w tym stylu) w alarmie

tak więc teraz poziom zadowolenia jest taki sam jak w poprzednim autku CCCO

podsumowując, jeżeli autko posiada alarm wystarczy zmienić czy tez przeprogramować sofcik :8)

Dlaczego alarm? Bez alarmu ta funkcja (komfort z pilota) też przecież jest.

Czy masz oryginalny alarm czy dokładany?

Czy zmiana polegała na czystej zmianie ustawień, czy trzeba było robić coś "fizycznego" (chodzi mi o ingerencję w układy)?

no to ciekawe... teraz pewnie masa userów bedzie tym zainteresowana :D

ktoś, kto się przesiadł z Audi i za tym tęskni pewnie tak ;)

ja wolę jednak rozdzielenie zamykania od komfortu, choć też wolałbym, żeby działało inaczej (żeby nie trzeba było musieć trzymać przycisku do końca i, żeby w coupe zamykało też tylne szyby ;) )

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

ShakeIt - nic nie płaciłem gdyż robił to gość który montował mi alarm

GR - nic nie trzeba fizycznie przerabiać, alarm jest dokładany, ale jest to jak to nazwał montujący oryginalny alarm (nie mam żadnych osobnych pilotów tylko sterowanie z oryginalnego kluczyka)

• Członkowie klubu
Opublikowano
GR - nic nie trzeba fizycznie przerabiać, alarm jest dokładany, ale jest to jak to nazwał montujący oryginalny alarm (nie mam żadnych osobnych pilotów tylko sterowanie z oryginalnego kluczyka)

Czyli jest to funkcja Twojego dokładanego alarmu, a nie możliwość zmiany funkcji pod kompem w E46 ;)

Co nie zmienia faktu, że jesteś zadowolony, bo masz jak chciałeś ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
a co może być przyczyną tego że u mnie szyby z pilota się opuszczaja po przytrzymaniu guzika ale już zamknąć się nie chcą, macie może jakiś pomysł?
Opublikowano
Czyli jest to funkcja Twojego dokładanego alarmu, a nie możliwość zmiany funkcji pod kompem w E46 ;)

Co nie zmienia faktu, że jesteś zadowolony, bo masz jak chciałeś ;)

myślę że nie ma znaczenia w jaki sposób, czy w module komfortu czy tez w alarmie (raczej spora część posiada alarm) tak więc przynajmniej ta część osób może podrążyć temat

tak więc można powiedzieć że temat jest jak najbardziej do wykonania :8)