Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety Warszawa i Wroclaw to najwieksze korki ale jak widze tych debili za kierownica, wielu kierowcow nawet nie stara sie pomyslec jak jedzie. A pozniej ja "nic nie zrobilem poprostu gadajac przez telefon nie zauwazylem ze mam 180 na liczniku" albo "panie wladzo palilem papierosa i telefon zadzwonil dlatego wjechalem my w tylek" To sa autentyczne tlumaczenia kierowcow

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Droga 3-pasmowa (trasa łazienkowska chyba) Jade lewym, w sznurku, predkośc 100- 110 km/h (czyli i tak szybciej niż można). Jednak dla wielu za wolno. Pierwszy był pan w słuzbowym focusie. Prawie wjechał mi do bagaznika. Po obwitym strumieniu ze spryskiwaczy , poszedł skrajnym prawym (140 km/h ? ). Potem pan w T5. To samo. Co do cholery, mam wskoczyć na dach temu przede mna ? Czy pod autobus obok ?

Stoję na światłach w lewo, pomyliłem się, wiec kierunek w prawo aby właczyć sie do jazdy na wprost - zapomnij :duh: 20 samochód mnie przepuścił, dlatego że był z Poznania.

Nie wspominam o wyprzedzankach prawym, wezyku miedzy autami, bo do tego pewnie przywykliście. Ale po krótce. Po tym ci tam zobaczyłem:

Pozdro :duh:

Ostrzeganie strumieniem płynu do spryskiwaczy musiało poskutkować i niezmiernie przestraszyć Pana w Focusie :mrgreen:

A wspomniane wyprzedzania itp w mieście, szczególnie tak zatłoczonym jak Warszawa jest na porządku dziennym.

Pozdrawiam

Opublikowano
policja też powinna zacząć karać ludzi za blokowanie/utrudnianie ruchu

w godz szczytu na kazdym ze skrzyzowan w srodmiesciu powinna stac policja i sprzatac idiotow co wjezdzaja na skrzyzowanie kiedy jeszcze po drugiej stronie stoja

zalew znam kilka skrzyżowań w warszawie takich że jeżeli chcesz przejechać je musisz zostać na skrzyżowaniu , nie zawsze jest to wina kierowców jak to określiłeś "idiotów" mało jeździsz i masz bardzo wybiórcze podejście , jest to bardziej wina złej organizacji ruchu, świateł i całego skrzyżowania i dużego ruchu , taki stan rzeczy jest powtarzalny i wystepuje w godzinach szczytu w zgerakiem w ręku co do minuty . gdzie wtedy się podziewa drogówka ? pewnie tam gdzie jest mały ruch i mogą kogoś ustrzelić , doskonale ci Panowie są zorientowani gdzie i w jakich godzinach się ustawiać ,

aby nie być gołosłownym podam ci 2 przykłady choć znam zdecydowanie wiecej , kilka razy niestety zdarzyło mi się władować , teraz po prostu objeżdżam je innymi drogami i stosuje zasade ci co pierwsi wjeżdzają w drogę zakorkowaną najszybciej przejadą- troche niejasne ale wyjaśnie

1 skrzyżowanie powstańców śląskich - połczyńska - dźwigowa i sławetny tunel na włochach , jadąc powstańców sląskich i chcąc przejechać połczyńską w dźwigową w godzinach szczytu zostaniesz na skrzyżowaniu blokując połczyńską w strone centrum , dlaczego ?

ponieważ dźwigowa już jest zakorkowana , wcześniej zanim tobie na powstańców sląskich zapli się zielone w dźwigową skręcają ludzie jadący połczyńską z centrum jak i ludzie jadący połczyńską do centrum skręcają w uliczke obok stacji benzynowej i wylatującej bezpośrednio na dźwigowej tuż przed zwężeniem pasów.

powstańców sląskich jedziesz teoretycznie prosto , w momencie zapalenia zielonego światła masz już zablokowane - według przepisów nie możesz wjechać , gdybyś się stosował do tego to byś stał sobie do późnej starości , aby przejechać musisz wjechać na skrzyżowanie zakrokowane , nie masz wyjścia jak ci się zmieni pare razy światła i nie przejdziesz - bedziesz się łądował nie ważne czy przejedziesz czy nie

aby najszybciej przejechać ten tunel trzeba dojechać jak nabliżej do zwężenia na dźwigowej , mniej samochodów w kolejce w tym wypadku drogą z połczyńskiej obok stacji masz tylko 1 kolejke , z powstańców śląskich masz 4 kolejki (nie będe wyjaśniał dlaczego ci co jeżdżą tam to więdzą) , przepustowość tego tunelu jest jak jest i wiecej nie pomieści

2 skzyżowanie kopińska - grójecka - wawelska . wawelska widomo w strone żwirki totalnie zakorkowana , grójecka jest blokowana przez ludzi co nie mogą przejechać z kopińskiej na wawelską - podobna sytuacja nie bede rozpisywał

takich skrzyżowań jest dużo , kierowcy z wawy w większości naprawde dobrze jeżdżą , nie pakują się na skrzyżowanie jeżeli nie mają wyjścia , po prostu ich zatrąbią , czy jadąc gójecką w strone centrum trąbie na ludzi którzy mi zablokowali pas , wyzwam ich od idiotów itd ? będe ich karał mandatami itd ? nie

nagminnie i kretyńsko blokują kierowcy autobusów miejskich i tranwaji

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Członkowie klubu
Opublikowano
1 skrzyżowanie powstańców śląskich - połczyńska - dźwigowa i sławetny tunel na włochach , jadąc powstańców sląskich i chcąc przejechać połczyńską w dźwigową w godzinach szczytu zostaniesz na skrzyżowaniu blokując połczyńską w strone centrum , dlaczego ?

Nie raz tamtędy, w tej konfiguracji, musiałem\muszę przejechać w godzinach korków i nigdy nie widziałem, żeby MUSIEĆ blokować Połczyńską w ten sposób. Widuję za to baranów, którzy tak robią :duh:

aby najszybciej przejechać ten tunel trzeba dojechać jak nabliżej do zwężenia na dźwigowej

Prawda.

2 skzyżowanie kopińska - grójecka - wawelska . wawelska widomo w strone żwirki totalnie zakorkowana , grójecka jest blokowana przez ludzi co nie mogą przejechać z kopińskiej na wawelską - podobna sytuacja nie bede rozpisywał

Analogicznie :duh:

Do tego korek tylko większy, bo jeszcze bus pasów się zachciało...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

w godz szczytu na kazdym ze skrzyzowan w srodmiesciu powinna stac policja i sprzatac idiotow co wjezdzaja na skrzyzowanie kiedy jeszcze po drugiej stronie stoja

Niestety to jest nierealne :cry: choc mandat 300zł dalby do myslenia na przyslosc :mrgreen:

Brakuje chetnych do pracy w Policji :mrgreen:

Opublikowano

GR naprawde zdziwił bym się jak byś się zgodził . może niech inni się wypowiedzą , raczj widzisz to skrzyżowanie z perspektywy jadącego połczyńską :)

z gordziska jeździsz samochodem do wawy w godzinach szczytu ? oj coś mi to naginane jest , WKD nie znasz ? czy tak korki uwielbiasz :)

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
zalew znam kilka skrzyżowań w warszawie takich że jeżeli chcesz przejechać je musisz zostać na skrzyżowaniu , nie zawsze jest to wina kierowców jak to określiłeś "idiotów" mało jeździsz i masz bardzo wybiórcze podejście , jest to bardziej wina złej organizacji ruchu, świateł i całego skrzyżowania i dużego ruchu , taki stan rzeczy jest powtarzalny i wystepuje w godzinach szczytu w zgerakiem w ręku co do minuty . gdzie wtedy się podziewa drogówka ? pewnie tam gdzie jest mały ruch i mogą kogoś ustrzelić , doskonale ci Panowie są zorientowani gdzie i w jakich godzinach się ustawiać ,

znamy sie ze wiesz ile jezdze? od 10 lat jezdze regularnie, duzo, po warszawie i poza nia, a zeszloroczna przesiadka na metro i odpoczecie od codziennego kursowania pozwolilo mi podejsc z rezerwa do kilku spraw, m.in. juz nie odczuwam codziennej koniecznosci jezdzenia wszedzie samochodem, mimo ze uwielbiam jezdzic, i gdyby wiecej osob tak podeszlo do sprawy to pewnie korki by byly mniejsze, ale to prywatny wybor i mozna jezdzic czym sie chce...

a zastawianie to jest bezmyslnosc i egoizm... organizacja ruchu jest tragiczna, ale tego ze nie wjezdza sie na X kiedy po drugiej stronie nie ma miejsca to ucza nawet na kursie prawka.. moga sie przytrafic wyjatkowe sytuacje, ze wydaje sie ze pojechali a nagle ktos zahamowal i zostaje ostatni, ale w miejscach typu jp2/jerozolimskie nie ma takiej opcji ze ktos sie pomylil, ludzie wjezdzaja na przypal regularnie, czesto, czasem po kilku na raz... nie wiem jak ci ludzie mysla? czy po tej stronie czy po tamtej i tak gosc stoi, a jak sie zaklinuje to blokuje jeszcze poprzecznych. idiotyzm.

co do bemowa masz racje, kilka skrzyzowan jest tam zle urzadzonych, albo nie zdazysz przejechac (pod ratuszem to z piskiem opon trzeba leciec w lewo bo zielone sie zapala i gasnie) albo stoisz blokujac swoj pas za soba, np pod mcdonaldem.. ale po bemowie jezdze tylko jak musze, a wiekszosc zastawien widze w centrum, na emilii/jerozolimskie, jp2/jerozolimskie, praktycznie kazda nawet krotka wycieczka do centrum samochodem widze conajmniej jednego takiego. nawet zdolniacha w civicu wczoraj dal rade mi zastawic pas w poprzek na bankowym.

• Członkowie klubu
Opublikowano
GR naprawde zdziwił bym się jak byś się zgodził . może niech inni się wypowiedzą , raczj widzisz to skrzyżowanie z perspektywy jadącego połczyńską :)

Błąd. Też mnie dziwi jakoś :mrgreen: :mrgreen:

Jadę Globusową->Dźwigową->Powstańców i odwrotnie

Jadę Aleje->Kopińska->Wawelska i odwrotnie

i jeszcze parę innych tras, ale dwie pierwsze miałeś pecha, bo akurat ten kierunek, który opisałeś :lol: :lol:

btw - do Dźwigowej dojeżdżasz Globusową?

z gordziska jeździsz samochodem do wawy w godzinach szczytu ? oj coś mi to naginane jest , WKD nie znasz ? czy tak korki uwielbiasz :)

Helikoptera jeszcze nie mam (szkoda, dziecko by się strasznie cieszyło :mrgreen: ), a godzin sobie nie wybieram.

Takie dziwne, że samochody mam do jazdy? :mrgreen: :mrgreen:

Coś Ci się wydaje, ale nie do końca kumasz :lol:

WKD jedzie strasznie długo i jest mega niewygodne, prawie jak korek.

Ale jak mogę, to jeżdżę pociągiem. Też mało wygodnie, ale szybko i tanio. Ten rodzaj preferuję.

Co nie zmienia faktu, że samochodem też muszę pojechać. Ostatnio nawet za często.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Niestety to jest nierealne :cry: choc mandat 300zł dalby do myslenia na przyslosc :mrgreen:

Brakuje chetnych do pracy w Policji :mrgreen:

jest to realne, przeciez na dmowskiego czesto kiedys patrol stal i zgarnial ludzi, teraz troche rzadziej widze, choc akurat to skrzyzowanie nie jest tak problematyczne... pod centralnym nad wkd tez maja gdzie stanac po srodku i zgarniac na plac, a to miejsce jest dla mnie mekka zastawiaczy (na rowni z emilii plater, tam zwlaszcza autokary :duh: ktore powinno sie z centrum wyrzucic)

Opublikowano
Weż pod uwage, ze policja ma dawac przyklad a na tym rondzie zeby stanac trzeba lamac przepisy Dlatego patrole poznikaly z warszawskich skrzyzowan, pozatym naprawde brakuje ludu w drogowce jak pracowalem a jezdzilem "videomondeo" nieraz mnie wysylali do wypadkow bo nie bylo komu pojechac :mad2:

Opublikowano
Weż pod uwage, ze policja ma dawac przyklad a na tym rondzie zeby stanac trzeba lamac przepisy Dlatego patrole poznikaly z warszawskich skrzyzowan
policja nie moze strzec ruchu bo nie moze zaparkowac na rondzie? litosci.. wole zeby ich nie bylo niz zeby ruchem kierowali (sorry :D), ale do dawania nauczek zastawiaczom by sie bardzo przydali

pozatym naprawde brakuje ludu w drogowce jak pracowalem a jezdzilem "videomondeo" nieraz mnie wysylali do wypadkow bo nie bylo komu pojechac

no ja do stluczki czekalem prawie 2h, na pograniczu warszawy miejsce w ktorym przydzwonilem nalezalo do policji z pruszkowa :duh:

Opublikowano (edytowane)

sorx ale ja to widzę troszeczke inaczej od was

jeżdże codziennie po wawie i to ścisłe centrum , nie jeżdże z domu do biura i z powrotem - bez obrazy ale tacy ludzie powinni się przesiadać do komunikacji miejskiej wkd itd i taniej i szybciej , wygodniej może mniej choć stanie kilka godzin w korku nawet w najlepszym luksusowym samochodzie nie jest przyjemne

jeżdże samochodem bo to część mojej pracy , bez samochodu wiele nie zdziałam

ja się przyzwyczaiłem do korków i swoje generalnie wiem , ty GR i zalew twierdzicie że w godzinach szczytu jak jest korek na dźwigowej przejedziesz bez problemów z powstańców śląskich - wiesz po prostu śmiech wasza znajomość, gdzie niby wjedziecie skoro jak tłumaczyłem że zanim ci się zapali zielone wcześniej mają zielone do skrętu z połczyńśkiej - jedynie gdzie możesz wjechać to do środka skrzyżowania a później albo masz szczęscie i zmieścisz się albo zostaniesz blokując 1 pas , nie polecam zostania na środku skrzyżowania bo o wiele gorzej zatamujecie ruch, mniejsze zło jest zjechanie

wy raczej opisujecie normalny ruch który jest bardzo duży w wawie, ale szkoda dyskusji , ja niepopieram takiego zachowania - mówiłem tylko że nie dokońca zawsze są winni temu kierowcy , ja znam obiazdy i po poprostu omijam takie skrzyżowania , ale ktoś kto tego nie zna jest bezbronny i ładuje i nie wie o co chodzi - powiem że wcale się temu nie dziwie bo 1 raz kiedy się władowałem na to skrzyżowanie też wiele nie rozumiałem , zaznacze że aby doczłapać się do świateł odcinek 50m pokonywałem 20 minut .

a co do policji i kar to powinni wszyskich karać obligatoryjnie jak dostał w ręke prawo jazdy - bo kto jeździ zgodnie z przepisami ?

wiec gadajcie i popierajcie każdą możliwość ukarania kierowcy - za wszystko za byle co

napewno Policja was w tym poprze i napewno to wpłynie na nasze bezpieczeństwo i płynnośc jazdy .

szkoda że nie czytaliście dokładnie - w tym czasie Policja ma zdecydowanie wiecej do roboty , suszy na mało ruchliwych drogach , już podaje przykład , często można spotkać patrol na AL krakowskiej w strone janek do godziny 13 , później się korkuje i już ich nie ma

Edytowane przez Rado_!

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
ty GR i zalew twierdzicie że w godzinach szczytu jak jest korek na dźwigowej przejedziesz bez problemów z powstańców śląskich - wiesz po prostu śmiech wasza znajomość,

nic o dzwigowej nawet nie napisalem, przestan bredzic.

wiec gadajcie i popierajcie każdą możliwość ukarania kierowcy - za wszystko za byle co

j.w.

• Członkowie klubu
Opublikowano
jeżdże codziennie po wawie i to ścisłe centrum , nie jeżdże z domu do biura i z powrotem

No i co w związku z tym?

Największe korki są właśnie w fali przyjazdów i wyjazdów. Jak jeżdżę w ciągu dnia po Wwie to się jedzie spoko w miarę.

ty GR i zalew twierdzicie że w godzinach szczytu jak jest korek na dźwigowej przejedziesz bez problemów z powstańców śląskich - wiesz po prostu śmiech wasza znajomość, gdzie niby wjedziecie skoro jak tłumaczyłem że zanim ci się zapali zielone wcześniej mają zielone do skrętu z połczyńśkiej - jedynie gdzie możesz wjechać to do środka skrzyżowania a później albo masz szczęscie i zmieścisz się albo zostaniesz blokując 1 pas , nie polecam zostania na środku skrzyżowania bo o wiele gorzej zatamujecie ruch, mniejsze zło jest zjechanie

Przecież napisałem, że w korku to co się tak grzejesz? :mrgreen: :mrgreen:

Poza tym zdecyduj się w końcu co polecasz, bo wcześniej pisałeś coś innego

W każdym temacie musisz się tak rozmijać z prawdą? :lol: :lol:

bo 1 raz kiedy się władowałem na to skrzyżowanie też wiele nie rozumiałem , zaznacze że aby doczłapać się do świateł odcinek 50m pokonywałem 20 minut .

peszek

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

GR bez sensu z tobą dyskusja , po prostu nie będe reagował , cokolwiek nie napisze to widze że swoje 3 grosze musisz dodać

robię około 20-30 tys km po wawie rocznie , 20 tys po za i po prostu dyskusja z tobą się kończy bo naprawde nie mam zabardzo o czym z tobą rozmawiać , ty swoje wiesz .........................

chciałem tylko zwrócić uwage że nie zawsze jest to wina kierowcy , na co usłyszałem że jestem baranem , nawet nie przeczytałeś i wogóle tego skrzyżowania człowieku nie widzisz w całości - tylko swój wycinek i mędrkujesz . bez sensu

od moderatora można by oczekiwać czegoś innego niż podjudzanie i prowokowanie . po prostu zignoruje cię , działasz mi na nerwy i wielokrotnie już to pokazywałeś , ile to razy pisałeś że niemożliwe że mi tak mało pali diesel , wyszły wyniki wypowiedzieli się inni i potwierdziło się to co ja mówiłem , czy usłyszałem jakieś komentarz z twojej strony ? zamilkłeś i torpedowałeś od początku ten wątek zamykając go co chwila . nie chce mi się pisać , swoje dopiełeś , denerwujesz mnie i twój dziwny światopogląd i zasada - nie znam się , nie miałem , nie wdiziałem ale to mi nie przeszkadza w komentarzach -pogratulować tylko wiedzy

zalew - sorx faktycznie nigdzie tak nie pisałeś , prośba o wybaczenie po prostu to wpływ Gr-a , jedynie o czym pisałeś to o tym zjeździe ze skrzyżowania , chciałem jedynie naświetlić troche sytuacje że nie zawsze jest to wina kierowcy i tylko o to mi chodziło a nie a całą tą bezsensowną dyskusje , ruch jest bardzo duży w wawie a przepustowość niektórych ulic jest bardzo mała , jeżeli jesteś 4 w kolejce do wiazdu w tą gardziel to nie zawsze uda ci się z niego zjechać , tego typu duże skrzyżowanie ma nawet do 20-30 m , przy kotle jak pisałem czasmi taką odległość pokonujesz w 20 minut

a co do kar kierowców to dla mnie kolejny po prostu podatek , widze wiele na drogach wielu kretynów , żadkością jest że Policja takiego wyłapie , w większości łapią ludzi za drobne wykroczenia które nie powdują zagrożeń żadnych i im wtedy statystki lecą w góre o skuteczności - śmiechu warte

jakoś statystyki łapania złodzieji samochodów mają co 4 udaje im się złapać , skutecznoć 25 % - brawo dla Policji

moja wiara w Policje zakończyła się kiedy przez jakieś conajmniej pół godziny mi próbowali jakieś patałachy ukraść starą bete e36 w samym centrum warszawy , później przez jakąś godzine próbowaliśmy we 4 otworzyć(połamali mi zamki) różnymi metodami , odchylania drzwi , drutem , nawet przez bagażnik kumpel siedział i ją rozbrajał :) ,mineło nas w tym czasie około 5 patroli policji - czy choćby zainteresowali się , zapytali , wylegitymowali nas , zapytali się o dowód i właściciela pojazdu - zero totalna olewka - byli zajęci łapaniem złodzieji

dlatego sorx ale Policja to jak się z tym zderzy albo im palcem pokażesz to może wtedy coś zrobią . oni są od nękania i dokuczania , na pomoc nie ma na co liczyć.

i tyle dalej ani nie będe komentował , wyjaśniał itd .

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
widze wiele na drogach wielu kretynów , żadkością jest że Policja takiego wyłapie , w większości łapią ludzi za drobne wykroczenia które nie powdują zagrożeń żadnych i im wtedy statystki lecą w góre o skuteczności - śmiechu warte

zgadza sie, ale mnie akurat przewinienia godzace w moj komfort najbardziej denerwuja, a przede wszystkim to, ze praktycznie nie ma dzialan prewencyjnych ze strony drogowki, zeby takim zapobiegac.. sama widoczna obecnosc policji na warszawskich szlakach komunikacyjnych i skrzyzowaniach by sprawila, ze ludzie by sie bardziej pilnowali i nie powiekszali i tak juz sporych korkow... ale wygodniej stac za zakretem na wylotowce, bardziej oplacalne.

jakoś statystyki łapania złodzieji samochodów mają co 4 udaje im się złapać , skutecznoć 25 %

to nie jest statysyka odzyskiwalnosci towaru? bo wiem ze taka jest dla odzyskanych rowerow i telefonow (zgloszonych z numerami)

• Członkowie klubu
Opublikowano

Najpierw

:lol: :lol: :lol: :lol:

GR bez sensu z tobą dyskusja , po prostu nie będe reagował , cokolwiek nie napisze to widze że swoje 3 grosze musisz dodać

Nie tam gdzie Ty, tylko tam gdzie wiem :D

Ale cieszę się, że w końcu zauważyłeś, że za bardzo to nie mamy o czym ze sobą pogadać :mrgreen:

nawet nie przeczytałeś i wogóle tego skrzyżowania człowieku nie widzisz w całości - tylko swój wycinek i mędrkujesz . bez sensu

No właśnie dlatego, że przeczytałem, to odpisałem. Nie mierz wszystkich swoją miarką :lol: :lol: :lol:

od moderatora można by oczekiwać czegoś innego niż podjudzanie i prowokowanie

Poleciałeś po bandzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak jesteś znerwicowany, to wybacz, ale najpierw jakaś melisa, a później forum :mrgreen: :mrgreen:

chciałem jedynie naświetlić troche sytuacje że nie zawsze jest to wina kierowcy i tylko o to mi chodziło a nie a całą tą bezsensowną dyskusje

nie zawsze, a pisanie, że inaczej się nie da - to... widzisz różnicę? :D

dalej ani nie będe komentował , wyjaśniał itd .

:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

GR weź skończ , zajmij się ortografią , pisaniem o dislach itd wtym czym jesteś najlepszy , daj mi spokój człowieku , denerwujesz mnie , takie trudne dla ciebie to skończyć ? jak będe miał wiecej czasu i cierpliwości to moge zacząć w te twoje przygłupawe gierki grać ,

przestań wyrywać z kontektu i wybierać sobie wycinki i je komentować , jak cytujesz to odnieś się do całości a nie wyrywek mojej wypowiedzi - GR przygłupawy komentarz mający być dowciapny i łeinteligentny ,

skometuj całość człowieku - wiele razy się myliłeś - ani 1 razu do tego się nie przyznałeś , wszysko co niewygodne pomijasz , poraża mnie taka wybiórcza odpowiedź jaka serwujesz co chwila , to twój styl jak widze .

walnąć dowciapny komentarz

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Członkowie klubu
Opublikowano
GR weź skończ , zajmij się ortografią , pisaniem o dislach itd wtym czym jesteś najlepszy , daj mi spokój człowieku , denerwujesz mnie , takie trudne dla ciebie to skończyć ?

Przykro mi to nie koncert życzeń :mrgreen:

poza tym - jak Cię coś denerwuje w osobie - to przejdź na PW

publiczne forum nie jest od tego

więcej nie będę tego tolerował

przestań wyrywać z kontektu i wybierać sobie wycinki i je komentować , jak cytujesz to odnieś się do całości a nie wyrywek mojej wypowiedzi

po to się selektywnie cytuje, żeby nie mieszać wszystkiego

widać nie pojąłeś jeszcze co to jest forum, szkoda, może kiedyś...

skometuj całość człowieku - wiele razy się myliłeś - ani 1 razu do tego się nie przyznałeś ,

jak wyżej

poza tym - już raz Ci pisałem - zacytuj te pomyłki, nie przyznawania się, zamiast rzucać oszczerstwa; będzie zdrowiej

i jeszcze raz - wątki osobowe wyjaśnia się na PW

pisz o skrzyżowaniu, ruchu w Wwie, albo wcale

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

bufonie jak mam ci to zacytować jak większość rzeczy pousuwałeś moderatorku , po za tym co to da że ci coś zacytuje jak zaraz tego nie zruzmiesz lub nie zajarzysz porobisz ble ble ble , walniesz natępne kretyńskie teksty typu , o co ci chodzi , pale głupa , nie wiem o co chodzi podaj mi model , nr vin itd bo ty 1 raz o BMW słyszałeś i 1 raz na tym forum jesteś , najlepiej pokaż mi łobrazki to zrozumiem i intrukcje dla debila to zakumam choć napewno jeszcze 3 grosze dożuce o ortografii , oczywiście ostatnich twoich wypocin nie ma bo je usunełeś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dotarło ??????????????????????

myślisz że jesteś moderatorkiem to takiś cfaniak ? możesz cokolwiek pisać usuwać edytować i palić non stop głupa ????

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Członkowie klubu
Opublikowano

mówiłem - PW

Ostrzeżenie za obrażanie.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png