Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56703423

...W aucie wymieniłem amortyzatory przednie, wszystkie oleje, filtry, łańcuszek rozrządu z napinaczem.Auto jest ogólnie w stanie dobrym, zostało zakupione od starszego człowieka w niemczech stąd jego mały przebieg...

Od kiedy łańcuch rozrządu się wymienia, szczególnie, że samochód ma dopiero 120kkm na liczniku ? :twisted2: Typowy wkręt handlarza ?

Edytowane przez slamaker
Opublikowano
Typowa sciema z dziadkiem :) A przebieg idzie poznac szczegolnie po kierownicy, łancuch po 120 tkm... :?
Opublikowano
Typowa sciema z dziadkiem :) A przebieg idzie poznac szczegolnie po kierownicy, łancuch po 120 tkm... :?

Moze mu sie zera pomylily i mialo byc 1 200 000 km ;)

Wtedy czas bylby na lancuch :)))

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56703423
...W aucie wymieniłem amortyzatory przednie, wszystkie oleje, filtry, łańcuszek rozrządu z napinaczem.Auto jest ogólnie w stanie dobrym, zostało zakupione od starszego człowieka w niemczech stąd jego mały przebieg...

Od kiedy łańcuch rozrządu się wymienia, szczególnie, że samochód ma dopiero 120kkm na liczniku ? :twisted2: Typowy wkręt handlarza ?

Może i tak, ale no własnie. W Polsce mamy tylu "genialnych" mechaników, że niektórym przychodzi do głowy kazać wymienić łańcuszek (szczególnie jak chce zarobić).

Co do przebiegu to nierealny, ale napewno ma proporcjonalnie mniej przebiegu niż inne auto tej klasy.

A co do umieszczenia "przestrogi" przed handlarzami w twoim ogłoszeniu, to trochę "przegięcie". Chcesz sprzedać auto to opisuj to auto, a nie krytykuj innych. :?

Opublikowano

Fajni starsi ludzie mieszkają w niemczech, co to sobie kierownice od Emki wstawiaja do e-32....

Najbardziej lubie ogloszenie:

"Kupione od 50-letniej osoby w niemczech cudowne 325 Coupe. Felgi 18" M-technik..."...buahahah

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

kiedys widziałem fajne ogłoszenie w Niemczech-

" 1988 BMW 750iL, bogate wyposazenie , uzywany przez 75 cio letniego renciste , chip + vmax otwarte, poczwórny wydech , obniżony, 18 "alu, czarne szyby , opony 235- 275 "...

taa- grunt to fantazja po siedemdziesiątce :lol: :lol: :D

Opublikowano
kiedys widziałem fajne ogłoszenie w Niemczech-

" 1988 BMW 750iL, bogate wyposazenie , uzywany przez 75 cio letniego renciste , chip + vmax otwarte, poczwórny wydech , obniżony, 18 "alu, czarne szyby , opony 235- 275 "...

taa- grunt to fantazja po siedemdziesiątce :lol: :lol: :D

buahahahahahaha,........

Jurny dziadek, skoro zdjal blokade na V-max.... :mad2: :mad2:

Opublikowano
nie wiecie, ze wszystkie bmw na sprzedaz sa od dziadkow? nikt mlody nie jezdzi bmw, tylko dziadkowie z chromowanymi wystajacymi rurami, doklejanymi ///M, zaciemnionymi szybami... ja codziennie na ulicy widze cale tabuny dziadkow w obnizancyh coupetach, wy nie? :)))))
Opublikowano

buahahahahahaha,........

Jurny dziadek, skoro zdjal blokade na V-max.... :mad2: :mad2:

prawda ?? az dziw ,że nie zamontował sobie NOS'a i TWIN TURBO do tego V12 :D :D :D no i oprócz zimówek powinny być w cenie auta SLICKI , zestaw "młodego spojlerowicza" i złoty łańcuch do wyrywania babć na skrzyżowaniach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Zloty lanuch jest zalozony w silniku bo przeciez po kazdych 120tys trzeba go wymienic...... :mrgreen: :roll2:
Opublikowano

Witam!

Smiejecie sie z dziadkow w BMW, a to nie zupelnie takie nierealne :)

Ogladalem kiedys jakis angielski program o kradzierzach samochodow i byl fragment o tym jak wala auta podczas gdy wlasciciel otwiera brame. Pokazali wowczas malzenstwo ktorym tak ukradziono auto. Dziadkowie wypowiadali sie, ze jak poszli na emeryture, to postanowili sprawic sobie po samochodzie o ktorym zawsze marzyli. No i pokazali te auta.... dziadek w 850CSi i babcia w M3 :D To wlasnie ta M3 im walneli, na szczescie sie jednak znalazla.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano

A co jak wy będziecie mieli po 60 lat i więcej to kupicie sobie po Polo i będziecie jeździć tylko w niedziele do kościoła.?? Czasy się zmieniają już pokolenie naszych rodziców różni się bardzo od pokolenia naszych dziadków. Np. mój ojciec 60 lat jeździ E38 728i gdzie ma założone felgi 18 od Alpiny bo mu się takie bardzo podobają. A dwa lata temu przesiadł się na te auto z........... BMW E34 M5!!! Jak twierdzi następnym jego autem będzie 850i ;)

Więc w zachodnim społeczeństwie co by tu nie ukrywać jednak bardziej nowoczesnym takich przypadków jest dużo więcej.

P.S

p.s Frank liczę na mała sesje tego cudeńka co kupiłeś :)

http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
jestem menagerem w dobrej restauracjii w Niemczech- i 90 % kierowcow w dobrych, sportowych autach to starsi ludzie.. Oni maja czas na takie przyjemnosci i pieniadze. W zeszlym tygodniu na kolacje podjechal dziadek w Lamborgini, pogadalem nawet z nim troche- ponad 500 ps, i spalanie kolo 20l, przy spokojnej jezdzie.
Opublikowano
Witam!

Ogladalem kiedys jakis angielski program o kradzierzach samochodow i byl fragment o tym jak wala auta podczas gdy wlasciciel otwiera brame. Pokazali wowczas malzenstwo ktorym tak ukradziono auto. Dziadkowie wypowiadali sie, ze jak poszli na emeryture, to postanowili sprawic sobie po samochodzie o ktorym zawsze marzyli. No i pokazali te auta.... dziadek w 850CSi i babcia w M3 :D To wlasnie ta M3 im walneli, na szczescie sie jednak znalazla.

A czy to nie bylo tak, ze babcia jezdzila ta 850, i to ja gwizdneli?? Tak mi sie chyba wydaje, tez to ogladalem.

Opublikowano

A czy to nie bylo tak, ze babcia jezdzila ta 850, i to ja gwizdneli?? Tak mi sie chyba wydaje, tez to ogladalem.

W sumie mozliwe ze cos pomieszalem, program byl juz dosc dawno temu.

W kazdym razie po nim mialem chec napisac czy by mnie nie adoptowali jako wnuka ;)

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
A co jak wy będziecie mieli po 60 lat i więcej to kupicie sobie po Polo i będziecie jeździć tylko w niedziele do kościoła.?? Czasy się zmieniają już pokolenie naszych rodziców różni się bardzo od pokolenia naszych dziadków. Np. mój ojciec 60 lat jeździ E38 728i gdzie ma założone felgi 18 od Alpiny bo mu się takie bardzo podobają. A dwa lata temu przesiadł się na te auto z........... BMW E34 M5!!! Jak twierdzi następnym jego autem będzie 850i ;)

Więc w zachodnim społeczeństwie co by tu nie ukrywać jednak bardziej nowoczesnym takich przypadków jest dużo więcej.

Pierwszy w Polsce wlasciciel mojej 850 (jezdzil ja prawie 10 lat!) ma w tej chwili 62 lata :D

Opublikowano

NIKI to musisz mieć fajne wpsomnienia z dzieciństwa :-) hehehe wrrrrRRRRRRR.

W ogóle Niemcy to dziwny kraj.

Maja najlepsze drogi w Europie, i do tego za darmo, a nie jeżdżą nimi, bo rzadko który samochód ma 200 tys przebiegu, nieważne ile ma lat.

Opublikowano
Maja najlepsze drogi w Europie, i do tego za darmo, a nie jeżdżą nimi, bo rzadko który samochód ma 200 tys przebiegu, nieważne ile ma lat.

Bo te auta już są w Polsce :twisted2: :twisted2: :twisted2:

Opublikowano
jestem menagerem w dobrej restauracjii w Niemczech- i 90 % kierowcow w dobrych, sportowych autach to starsi ludzie.. Oni maja czas na takie przyjemnosci i pieniadze.

Coś w tym jest Bad_Boy, bo i w Polsce widuję się czasem archiwum za kierownicą Gran Turismo ;) Mimo wszystko tacy panowie gustują raczej w klasycznym wyglądzie tych aut... nie montują ogromnych spojlerów, ciemnych szyb, felg wielkich jak w Jelczu z za wąskimi oponami (naciąganymi na szeroką felgę - efekt jajka) i kosmatą kostką pod lusterkiem... :wink: Kupują auto sportowe i o nie po prostu dbają zamiast ładować w wiejski tuning.

http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg
Opublikowano
a skad pewnosc ze 60-letni dziadek bedzie jezdzil delikatnie i nie zarznie takiego auta szybciej od jakiegos 20-latka ?? tak samo jak nigdzie powiedziane nie jest ze taki dziadek napenwo bedzie serwisowal i wymienial wszystko na czas ;) tak wiec wg mnie to jest bez znaczenia od kogo sie kupuje autko tylko w jakim stanie ..
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
a skad pewnosc ze 60-letni dziadek bedzie jezdzil delikatnie i nie zarznie takiego auta szybciej od jakiegos 20-latka ?? tak samo jak nigdzie powiedziane nie jest ze taki dziadek napenwo bedzie serwisowal i wymienial wszystko na czas ;) tak wiec wg mnie to jest bez znaczenia od kogo sie kupuje autko tylko w jakim stanie ..

Otóż to, jeśli auto jest zadbane z zewnątrz i w środku, to jest duża szansa na to że poprzedni właściciel dbał o mechanikę w równym stopniu co o estetykę auta.

Pozdrawiam

Gomes

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeżeli tylko gość ma pieniądze to niech kupuje sobie jakie chce auto, ja też bym chciał sobie kupić samochód o którym zawsze marzyłem i to bez względu czy miałbym 20 czy 60 lat. A to, ze samochodem jeździ 60latek to nie musi oznaczać, że auto jest bardzo szanowane i w dobrym stanie. W dużej mierze zależy to też od marki i klasy auta. Jeśli chodzi o te nowe auta np. Lamborghini, to gośc napewno bardzo dba o taki samochód.
http://img222.imageshack.us/img222/9720/bmw3ln0.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.