Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

PRZESZUAKŁEM CAŁE FORUM ALE BRAK KONKRETNYCH INFORMACJI JAK ZROBIĆ ŻEBY PRZY NAVI PROFESSIONAL CZYTNIK PŁYT CD CZYTAŁ RÓWNIEZ MP3

WSZYSCY PISZA O WGRYWANIU SOFTU , SERWIS W LUBLINIE NIC NIE WIE NA TEN TEMAT, INNY CZŁOWIEK MÓWI ŻE GRODZI TO WYSYPANIEM SIĘ JAKIS MODUŁÓW

CZY KTOS BEDZIE W STANIE MI POMÓC, JESTEM Z LUBLINA

POZDRAWIAM

Opublikowano
juz zrobione w serwisie bmw w lublinie, trwało to 20 minut i mp3 działa
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
juz zrobione w serwisie bmw w lublinie, trwało to 20 minut i mp3 działa

a co Ci zrobili i za ile? mi tez nie czyta mp3, a w serwisie powiedzieli ze piersze roczniki nie czytaly mp3

Opublikowano

witam

każdy serwis mówił że trzeba sprawdzić m.in. po VIN-ie czy się da zrobić w danym modelu.

Ja podjechałem do serwisu w Lublinie i akurat był jakiś supe4r spec od informatyki i komputerów z centrali BMW.

Nie wiem co zrobił bo nie pozwolili mi wejść na serwis ale chyba coś tylko dograł na szybko; zmieniła się delikatnie kolorystyka wyświetlacza i zaczęło czytać mp3.

opłata jak za zwykłe podłączenie do kompa w celu skasowania błędu czyli ok. 250zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzieki za odp, a moze ktos wie gdzie to zrobic we Wrocławiu lub okolicach i czy da sie to w końcu zrobic w każdym E60 czy nie?
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czy zmieniarka czyta ci mp3 ?

kurde, chyba nie sprawdziłem, jutro to zrobie, wyszedłem z załozenia, że nie skoro głowne napedy nie czytają

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czy zmieniarka czyta ci mp3 ?

kurde, chyba nie sprawdziłem, jutro to zrobie, wyszedłem z załozenia, że nie skoro głowne napedy nie czytają

sprawdzilem, nie czyta mp3 w zmieniarce

Opublikowano

we wrocławiu robi to jakiś kolega,gdzieś na forum było o nim pisane ale cenił sobie za to sporo więcej,

radzę jechać do serwisu bo ja coś źle dograją to ich problem :)

• 1 rok później...
Opublikowano
W takich sprawach tylko serwis bo jak coś źle wgrają to koszty w tysiącach
  • 2 lata później...
Opublikowano
Wracając do tematu. Czy znacie kogoś, poza serwisem, kto robi to w Poznaniu?

E30 324TD Touring 116KM, E46 330d Touring Remapped 205KM, E91 330XD Touring 270KM remapped , F31 330d xDrive 305KM remapped, G21 M340i LCI

Seria 3 musi mieć 3 litry :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
WITAM

PRZESZUAKŁEM CAŁE FORUM ALE BRAK KONKRETNYCH INFORMACJI JAK ZROBIĆ ŻEBY PRZY NAVI PROFESSIONAL CZYTNIK PŁYT CD CZYTAŁ RÓWNIEZ MP3

WSZYSCY PISZA O WGRYWANIU SOFTU , SERWIS W LUBLINIE NIC NIE WIE NA TEN TEMAT, INNY CZŁOWIEK MÓWI ŻE GRODZI TO WYSYPANIEM SIĘ JAKIS MODUŁÓW

CZY KTOS BEDZIE W STANIE MI POMÓC, JESTEM Z LUBLINA

POZDRAWIAM

witam,

jesli chce pan uaktywnic mp3 prosze dzownic na 504384405 , www.navibmw.pl

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html