Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano
U mnie na tomiast jest tak ze licznik kilometrów dziennych nie pokazuje wszystkich cyfr. nie dawno kasowałem olej i świecił mi sie zegar a inspekcja nie i napis oil serwice tez nie świecił. pomozcie co moze być nie tak z tymi zegarami bo test zegarów wyszedł bez problemu. pomocy co robic moze to wina tych akumulatorków w zegarach pomocy............................... :(
Opublikowano
Jeśli nie chodzi prędkościomierz i ekonomizer a na panelu świeci Ci abs / esp to masz do wymiany czujnik abs-u tylni prawy. Przerabiałem i jest to sprawdzone przez znmajomych.
Opublikowano
Kolego to jest tak wytłumacze dokładnie. Wszystko jest ok test zegarów ok. W poprzedniej buni jak diody pokazywały wymiane oleju to świeciły sie diody pomarańczowa i czerwona i świecił sie napis "oil service" i jak świecił sie zegarek to pisało "inspection" a tutaj chyba jest coś nie tak. Bo świeciły mi diody pomarańczowa i czerwona a napis "oil service" nie świecił sie i zegar tez było widać a napis "inspection" nie świecił i myśle ze coś jest nie tak prosze o rade. Moze zegary do wymiany a nie chciałbym. prosze o rade............... z góry dziekuje.......................... :(
Opublikowano
Powiem tak oprucz tych problemów o których pisałem mam jeszcze jeden. Licznik dziennych kilometrów nie pokazuje dokładnie czyli jak jest np. 239 to ten ogonek przy dziewiątce jest urwany. Co to może być pomóżcie............ :(