Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem parę dni temu środek do pielęgnacji zderzaków - firmowy produkt Statoil - puki co jestem zadowolony. Ładnie kryje, wydobywa głębie koloru. Fatalnie, że w zestawie nie ma gąbki do nakładania preparatu. Ja aplikowałem najpierw na szmatkę, a potem na element. Koszt ok. 10zł /300ml. Wydaje mi się, że godny polecenia.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ogólnie polecam i jestem zadowolony z pełnej gamy kosmetyków firmy Sonax, może nie są tanie ale są bardzo wysokiej jakości. Ostatnio kupiłem zestaw do pielęgnacji kabrioletów firmowany znaczkiem BMW i powiem szczerze, że (nie stosowałem nigdy preparatów innych firm do konserwacji dachów) nie ma różnicy między nimi.
Opublikowano
Może to i zabrzmi głupio, ale mi w wielu przypadkach pomagał po prostu Plak, nabłyszcza, konserwuje i jest stosunkowo niedrogi :)
E46 330D :)
Opublikowano
Ogólnie polecam i jestem zadowolony z pełnej gamy kosmetyków firmy Sonax, może nie są tanie ale są bardzo wysokiej jakości. Ostatnio kupiłem zestaw do pielęgnacji kabrioletów firmowany znaczkiem BMW i powiem szczerze, że (nie stosowałem nigdy preparatów innych firm do konserwacji dachów) nie ma różnicy między nimi.

A to dlatego, że produkty z logo BMW to właśnie Sonax :wink:

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png