Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam takie pytanie

1.

ponieważ autko stoi po małej kolizj w warsztacie to codziennie wychodzą nowe rzeczy jak rozkrecają autko w wolnej chwili:/

niech mi ktos powie czy sanki wózek pod silnik w 2.0 benzynie bedzie taki sam jak w innych wersjach silnikowych?

patrze po aukcjach maja po tysiaku te wózki

sprawdzałem na internetowej etce bmwfans i nie moglem dostrzec róznic:/

jak jest z drązkami stabilizacyjnymi? widzialem w etce 3 rodzaje mam normalne zawieszenie wiec juz jest ok, ale gdybym chcial poszukac na allegro tych czesci czy moge dobierac takze cos od innych wersji silnikowych tak jak sanki? bo podejrzewam ze drazki stabilizacyjne od 3.0 diesel beda zupelnie inne ale moze 2.0 diesel ma takie same?

http://images44.fotosik.pl/161/c7d2506e61ebc06emed.jpg

http://images48.fotosik.pl/160/6fe56f4b8128d5b7med.jpg

jak widac zgięte są:/

No i pytanie az smieszne :/

2.

od czego po stronie pasazera za lampa jest zbiorniczek taki biały? na płyn od spryskiwaczy? bo mam po stronie kierowcy kolejny mniejszy takze jakos za lampą

zastanawiam sie ktory jest od czego:/

3.

do tego szukam wszędzie bagnetu i nigdzie znaleźć nie moge:/ wiem ze sprawdza sie stan na i-drive i do tej pory nie musialem tam spoglądac pod maske ale intryguje mnie brak bagnetu. Czy ktos wie gdzie moge go znaleźć?

autko jest z koncówki 2008 r

Opublikowano

Ok sanki kupione drążek także

Wiec dla potomnych przekazuje:)

SANKI do wszystkich silników są takie same wiec mozna smiało kupowac

pozdr