Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze swoim e39 3.0d 2000r zajezdzam pod hurtownie poszedlem kupic to czego potrzebowalem wsiadam wkladam klucz do stracyjki krece i nic i tak kilka razy i po 15 minutach postoju odpalilem ale zauwazylem ze przestal mi dzialac pilot od centrala (mam ten ze straleczka ktora otwiera i ze smigielkiem ktore zamyka) ani ten ktorego uzywam nie dziala ani zapasowy ale centralny dziala bo sprawdzalem guzikiem w srodku jakby tego bylo malo przestala dzialac klima i od czasu do czasu wpomaganie ciezej chodzi ! co jest grane nigdy wczesniej nie maialem takich problemow moze ktos juz mial takie problemy ?? Co mam robic ?? A dodam jeszcze ze probowalem zakodowac klucz i nic ani jeden ani drugi... Prosze o pomoc i pozdrawiam

A i jeszcze posiadam elektrycznie ustawiana kierownice ktora sama dostosowuje sie do moich ustawien po tym jak przekrece zaplon teraz jak juz zapale to dopiero schodzi na dol

P.S W koncu dziala nasze forum :) :cool2: Mam problem z autem i musialem sie tulac po innych forach Teraz czuje sie jak w domu :) Pozdrawiam

(oOO \ (||||)(||||) / OOo)
  • 4 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Kolego,

Przerzuć posta do serii 5 / E39 bo tu nie zawsze ludzie wchodzą. Tam pewnie ci ktoś odpowie.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• 4 tygodnie później...