Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakie modyfikacje masz na myśli? Chodzi Ci o to, że okolice 190 km można uzyskać na wtryskach od 122 km?
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
190KM na wtryskach i turbo z 320d bez głębszych modów.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Dzięki właśnie o to mi chodziło. A może poleci ktoś jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę u którego można kupić wtryski i turbawke?
Opublikowano
Jak juz sie bawisz w takie rzeczy to poczytaj tematy z garrettem 2056, moim zdaniem wsadzanie Mitsu ktore nie bedzie działać albo zaraz padnie to bezsens
Opublikowano

Skoro już zmieniasz wtryski - wstaw z 535d E60

Turbo jak już powiedziano - 525d E60 pre-LCi (177ps)

Zestaw na spokojne 210ps, przeróbki minimalne w układzie zasilania powietrzem, reszta z tego co wiem siada p&p

Do tego w 18d masz inne przełożenie całkowite (nie wiem czy dyfer czy skrzynka)

Opublikowano
dokładnie tak jak mówi fzhut, wydasz 1000zł więcej a przy 200km nic nie będzie wysilone. Potenciał będziesz mieć do 250km jak wszystko dobrze przygotujesz. Jak będziesz chciał mniej mocy i mniej momentu to tuner Ci mniej ustawi.
Opublikowano
jeżeli byś chciałe mieć jakoś powyżej 200km i 400nm to raczej tak. Zawsze możesz wsadzić mocniejsze graty ale nie wyciskać z nich ostatnich soków tylko ograniczyć na 200/400 i tak jeździć
Opublikowano
Nie aż tak wysoko nie potrzebuje, te 190-200 km w zupełności wystarczy. Czyli najlepiej wtryski z x35d i turbo z 525d 177 km i to wsio? IC i wydechu nie trzeba ruszać?
Opublikowano
Na takie zwykłe 200-210ps ten wydech i IC powinny dać radę. Jeśli chcesz pójść dalej to zdecydowanie IC ruszyć. Na takim secie można zrobić bardzo fajne 200/400 - poprowadzić płasko moment :cool2:
Opublikowano
To właśnie tym byłbym zainteresowany wtryski z 535d i turbo 525d ;) wtryski podejda pług&play a z turbina trzeba pokombinować tak? Co konkretnie? :)
Opublikowano
Poczytaj moje tematy na ten temat jest opisane tam co i jak, ogólnie przeróbki sa ale kosmetyczne. Koszt przeróbek parędziesiąt złotych.
  • 3 tygodnie później...