Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tak jak w temacie mam 2 problemy z E-36 1.6 93r :

1. Kiedy odpalam autko przez jakies 3-4 sekundy silnik wogóle niema mocy po upływie tego czasu wszystko dziala idealnie.

2. Mam klime ale kiedy ustawie nawiew na szyby z nawiewu ZAWSZE dmucha gorące powietrze niezaleznie od tego jak ustawiona jest temperatura, rególacja temperatury dziala tylko kiedy nadmuch ustawiony jest na twarz i nogi pasarzerów.

Z góry dziękiuje za każdą pomoc pozdro4all

Opublikowano

2) ten typ tak ma , jesteś 1580 osobą co pisze o tym na forum :D

Nie wiem tylo czy tak jest od nowości...

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
aha czyli zadne czyszczenie czujników itp. nic niedaje?? a cos na temat 1 problemu mozesz powiedziec?? jak myślicie czy mogą to być świece?? pozdro
Opublikowano
aha czyli zadne czyszczenie czujników itp. nic niedaje?? a cos na temat 1 problemu mozesz powiedziec?? jak myślicie czy mogą to być świece?? pozdro

Nawet nie ma jakich czujników czyścić :worried: . Ewentualnie elektrozawory - bo to one są odpowiedzialce na powietrze ciepłe/zimne. Chociaż tak jak pisałem wcześniej , nie wiem czy nie jest czasami tak że od nowości jak dasz na szybe nawiew to leci ciepłe.

99% osób co zakłada post o podobnym problemie , zaczyna go od : "leci tylko ciepłe na szybę i nogi..."

Co do pkt.1 - nie umiem ci poradzić... problemów może być masa , np filtr paliwa...

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.