Skocz do zawartości

zawieszenie przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam przejde odrazu do rzeczy szukalem wszedzie na roznych forach i nic podobnego do mojego problemu nie znalazlem problem polega na tym ze na dziurach samochod mi wpada w wibracje(rezonans) wymienilem wachacze amortyzatory koncowki drazkow stabilizatory(i szybe musialem wkleic bo sie odkleila od drgan)i nic tak samo nic lepiej czy jest jeszcze cos co mozna wymienic?prosze o jakas podpowiedz z gory dzieki
Opublikowano
Przy hamowaniu wpada w rezonans czy po prostu w czasie jazdy na dziurach ?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Byłeś na szarpaku"",sprawdż drążek środkowy[sprawdż gałkę co idzie do układu kierowniczego z drążka],przyczyn jest pewnie wiele,coś z przednim lub tylnym zawieszeniem,cudów nie ma.pzdr.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
bylem dzis na szarpakach jest to trudne bo mieszkam w londynie i znalazlem warsztat wyszlo ze lewy gorny wachacz jest nie dobry wymienilem go ostatnio ale nie na nowy bo chcialem sprawdzic po malych kosztach jutro wymienie dam znac czy sie cos zmienilo dzieki pozdro
Opublikowano
No i by się zgadzało,wahacz to wahacz,może przysporzyć właśnie problemu,ja tak miałem z wahaczem i drążkiem i właśnie z tą gałką co od układu kiery idzie,wyważałem koła,po kilka razy,opony zmieniałem ,fele prostowałem ,wymieniłem wahacz i jeszcze zmienią ten drążek z tą gałką ,ma minimalne luzy ale dają przy hamowaniu zły efekt, a wahacz był padnięty,wszystko właśnie na szarpaku wyłazi-pzdr,daj znać,dla przyszłych z forum się przyda.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
no i po wymianie wachacza i jest lepiej ale dalej jak wjade na dziure to wibruje przednie zawieszenie moze to poduszka na silniku juz sam niewiem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No mi też pierwsze co przyszło na myśl jak zacząłem czytać temat to poduszka/i silnika.