Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,

sprawa jest tego typu: mam do kupienia za dobra cenę skórzaną tapicerkę do mojej beemki. skóra również pochodzi od 2.4 td i bez klimatyzacji. i tego się boję,bo słyszałem ,że lepiej mie klimę jak ma się skórę,bo potem trochę skóra śmierdzi jak się spoci, to prawda??

Jak się umyjesz to zneutralizujesz ten brzydki zapach. Bardzo przepraszam nie mogłem się powstrzymać :-) Jeździsz nago czy jak ?

Opublikowano

kto Ci takich bzdur naopowiadał??? :duh:

Ja miałem w e32 skórzana tapicerkę. Autko niestety nie było wyposażone w klimatyzacje, a mimo to nie śmierdziało. Mój przedmówca ma absolutną rację.

A tak przy okazji ile dajesz za tą skórę?

Opublikowano
Ja mam e34 bez kilmy i skóra wcale nie śmierdzi, jeżdże w długie trasy, w upały i wcale sie nie poce w siedzeniu, gorzej byo jak jezdziłem w aucie z welurem, normalnie niagara na d... plecach sie robiła :D zakładaj skórę spokojnie.
Opublikowano
Bez klimatyzacji sprawnej lub włączonej zawsze jest dyskomfort i nie ma co się oszukiwać czy welur czy skóra. Nagrzana skóra w upalne dni niemal "parzy" ale przez chwile. Ale jak chcesz mieć siedzenia bez gniazda roztoczy z łatwym do utrzymania porządku materiałem (skóra) to bierz.
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Ja dolozylem skore recaro do swojej, klieme juz mialem w standardzie.

Latalem zina i nie bylo az takzmno, Latem czasami faktycznie przypiecze nozki moim kobietom, lub odkryte plecy ale to tylko przez kilka sekund, a klimy nie wlaczam bo strasznie zamula auto...

Poza tym od czego sa srodki czystosci ? Swoja skore w beemce czyszcze i nablyszczam mniej wiecej raz na 2 tygodnie.