Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
psy jak to psy są mądrzejsze i głupsze :lol: ...

Widać, że Ty też nie grzeszysz mądrością bo np.:

...na pokwitowaniu mi wystawił piesek ''bez prawa poruszania się po drogach publicznych '' to np. na wymianę lub naprawę szyby mogę jechać czy nie ? ...

:duh:

Niezły bystrzak z Ciebie :norty:

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
psy jak to psy są mądrzejsze i głupsze :lol: ...

...na pokwitowaniu mi wystawił piesek

chyba w policji pracujesz leszczyku :lol:

Krystian, dostajesz ostrzezenie. A o pieskach i kotkach idz rozmawiac na forum milosnikow zwierzat. Wszystkich pozostalych milosnikow filmow z Bogusiem Linda tez to dotyczy, chyba ze tez chcecie ostrzezenia.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Przeczytałem pierwszy post "krystiana" i pomyślałem o_O że co ? :shock: Czy kolega ma w ogóle choć trochę oleju w głowie ? :shock: Każdy by się wkurzył ale chyba każdy odrobinę myślący człek potrafi obiektywnie ocenić sytuacje i ocenić jakie są szanse jakichkolwiek roszczeń z w/w faktu :duh: Mało tego kolega wchodzi na forum i pisze "czy jest jakaś szansa na odszkodowanie" przedstawiając dokładnie fakt dokonany . To już porażka totalna :mad2: Wiem że są ludzie którzy się nie znają , są ludzie co w ogóle nie myślą ale na przyszłość można by się i 10 razy zastanowić (jeśli to konieczne) zanim napisze się niestety "stek bzdur" . Po dwóch rzeczach w tym temacie ( dogonienie kierowcy i pyskówki z użytkownikami) można by wywnioskować że kolega krystian jest człowiekiem nadpobudliwym i nie zbyt rozgarniętym co o zgrozo pasuje niestety do stereotypu związanego z naszą ukochaną marką :duh: Koledzy ci doradzili i przedstawili sytuacje w jakich byłaby możliwość uzyskania takowego odszkodowania (aczkolwiek nie zawsze skuteczna) a dalszą wymianę zdań można by tylko pozostawić bez komentarza . Trzeba myśleć na przyszłość zamiast wdawać się w idiotyczne pyskówki bo widzę że coraz gorsze efekty :mad2:
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
bardzo Mądry Wybór jak ci coś jeszcze do głowy przyjdzie to napisz O Wszechwiedzący Guru , postów sobie nabijesz ... co do szyby wczoraj byłem w warsztacie i skleją ją za 80zł tylko czekam na termin bo mają sporo roboty... zrobię fotkę przed klejeniem i po. to pokażę jak zrobili coś takiego i czy warto jest to robić
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Albo będzie o szybach bez włażenia na siebie, albo zamykam.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Tylko, żebyś za długo nie czekał.. bo wiadomo szyba będzie pękać dalej i okaże się, że nie będzie już możliwości jej naprawienia :)

Pzdr.

Opublikowano
dlatego ja się ubezpieczyłem w Link4, mam pakiet szyby i kilka razy mi to pomogło , nie szukałem winnych, naprawa szyby free i po bólu.
Opublikowano
wszystko zależy od tego jakie masz zniżki, wejdż na Ich stronę, wyślij mail aby się z Toba skontaktowali i wówczas się wszystkiego dowiesz.
Opublikowano

Co do tematu, to dolicz sobie do naprawy jeszcze koszt badania technicznego i czas wizyty w urzędzie komunikacji... Gratuluje tego pomysłu z Policją :)

Ja w Warcie za ubezpieczenie szyb płaciłem coś koło 64 pln i już miałem okazję wymienić przednią za free. Bardzo przydatna opcja, nie rusza się AC

Pozdrawiam

Sześciocylindrowiec swobodnie poruszający wyobraźnię

-=GHOST IN THE SHELL=-