Skocz do zawartości

E39 ktory sinik wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , panowie dodam coś od siebie , zaczynałem od e30 benzyna , e36 benzyna , e46 benzyna (323i poezja silniczek ) póżniej szukałem oszczędnośći w e46 320d po lifcie ,silnik 2.0d to poraszka ! chipa zastosowałem ale i tak niewiele dalo , oprucz oszędności nić dobrego w tym nie było , słaby dół ,głośny silnik póżniej zaczoł kopcić czarne chmury za mną itd. no nić rodzina się powiększyła na e39 się przymierzałem no i znowu dylemat , znajomi omotali mnie tym że 3.0d to najlepszy wybór , no i co dziś mam moje 530d ,ale powiem szczerze że osobiście uważam że silnik ten jest przereklamowany , moja przygoda z dieslami na tym modelu się zakonczy , to że mało pali pociesza mnie no i może duży moment obrotowy też jest fajny , ale osobiście wybrał bym benzyne , 525i lub 530i fajne silniczki kultura pracy to wzór do naśladowania spalanie jest także ok ,niestety czasy diesli już powoli się kończą jak dla mnie oczywiście .

powyższa opinia to moje osobiste zdanie , i niech nikt nie bierze tego do siebie , sam mam diesla , ale to już ostatni !

pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie