Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Pojawil mi sie komunikat "tyre puncture", dopompowalem kolo, bo to chyba bylo przyczyna i teraz trzeba to skasowac!! przeszokalem caaaleee forum i: Wchodze w (idrive), zakladka (servis) i (RPA-czujnik cisnienia w oponach), potem (SET), pojawia sie (ACTIVE) i ma grac!! Ale: po wejsciu w idrive i service, nie ma u mnie pozycji o nazwie RPA!! O co kaman??? Czy wykasuje to metoda-- kluczyk w pozycji 2 i przycisk kasowania przebiegu dziennego-bo juz znalazlem kilka wskazowek!!????
Opublikowano
Tzn. ze jezeli pojawil sie ten komunikat, to musi byc gdzies ten nieszczesny "RPA"??? No ide szukac!
  • 1 rok później...
Opublikowano
witam ja rowniez nie moge odnalesc tej funkcji ktos pomoze?

Naciskasz "i"->vehicle/tyres->flat tyre monitor->confirm....(na postoju i ruszasz)

*yakub14* znalazł to i tobie powinno się udać. :D

Opublikowano
witam moze masz to wersje co ja zrob tak meu i bedziesz mial Fahrzeug/Reifen naciskasz bedzie Reifen;RPA wchodzisz kusor bedzie na Reifendruck bestafingen naciskasz a pozniej na /ja/ i powinien byc aktiv zrob pare metrow ja tak zrobilem i gra