Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie kierownicy. Mam zwykła bez multifunkcji i tempomatu. Pytanie czy jeśli zakupie z multifunkcją to da rade to normalnie podłaczyć i będzie działało.

I jeszcze ważniejsze pytanie czy tempomat bedzie działał.

Nie znam zasady działania tempomatu nie wiem tylko czy to jeden czujnik kóry wysyła sygnał do komputera i komputer odpowiada za stała predkość czy inaczej.

Jeśłi ktoś ma o tym pojęcie to prosze o odpowiedz.

330d 99'. Radio posiadam oryginalne na kasety.

Opublikowano
wielkie dzięki, szukałem i nie mogłem tego tematu odnalezc. Tylko dalej nie jestem pewien czy moja 330-stka ma napewno możliwość tempomatu...
Opublikowano

Sercza forumowego można wsadzic sobie a najlepiej komuś (ten ktoś już wie) w oko.

Sam ostatnio szukałem tego tematu i tylko dlatego że wiem gdzie jest to go znalazłem. Po wpisaniu "kierownica multifunkcyjna" sercz pokazuje takie tematy:

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/search.php?mode=results&sid=6fc27c9c1a140bee443090f84806c66e

Żenada. Kolejny raz. Forum BMW ? ? ?

To tak jak by wsiaść do E65, właczyć bieg a tam skrzynia losowo wybiera bieg. Np wsteczny a my chcemy do przodu.....

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

• Członkowie klubu
Opublikowano
Zamykam. Podaliście koledze linka, a wypowiedź M330d świadczy, że nadal ktoś chciałby o coś powalczyć... żenada.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.