Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Jeszcze nie ale już czas na nią. Serwis ani BMW mnie nie informuje o tym - niestety.

Ja ściągnąłem stąd: http://thepiratebay.org/torrent/5214585/BMW_ROAD_MAP_PROFESSIONAL_2010_1

Jest jeszcze tu ale nie mam konta :/ http://peb.pl/wbudowane-systemy-nawigacyjne/696682-rapidshare-mapa-europy-bmw-map-europe.html

Ale coś mało zajmuje, nagrałem i nie działa.. więc póki co śmigam dalej na 2009-02.

Ale jakby ktoś miał jakiegoś linka do sprawnie działającej mapy do Professional 2010 to niech się podzieli :)

Pzdr.

Opublikowano
Ta mapa z drugiego linka działa, sprawdzone osobiście :)
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mapa z pierwszego linka - bez fotoradarów - działa, wchodzi na pojedyńcza płyte DVD. Mapa z fotoradarami nagrałem (kilka płyt DVD DL) zgodnie z tym jak kolega tam pisze, ale nie działa.
Opublikowano
Mapa z pierwszego linka - bez fotoradarów - działa, wchodzi na pojedyńcza płyte DVD. Mapa z fotoradarami nagrałem (kilka płyt DVD DL) zgodnie z tym jak kolega tam pisze, ale nie działa.

Cholera to coś spaprałem.. bo mi strasznie długo płytę szuka...

Na jakiej DVD nagrałeś tę mapę? Napisz dokładnie.

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Płyta Titanium, pierwsza z brzegu, nagrałem programem PowerIso, prędkośc x4.
Opublikowano

witam. ja znalazlem plyte dvd z mapami 2010 na marktplaats.nl poprosilem kolege zeby sie z gosciem skontaktowal poniewaz nie znam na tyle jezyka zeby do niego sam napisac. tu jest link dla zainteresowanych

[http://auto-onderdelen.marktplaats.nl/bmw-onderdelen/340438682-mk4-high-navigatie-dvd-2010-flitspalen-met-geluidswaarsch.html?return=eJxNzE0KwjAQBeC7FNqdTdLSiClB6k1iE2lo%2FkimKIp3dyou3H3vPWaUYOJlBR2LYKdBVMWoPC%2FjApAEIWtMJrRe5RWSUwpKGxxRG8RDDNpkbZwJ5Orv%2F3HmvF3Au%2FPDSdboIiHW%2FcTq%2FpI2BEU4TFPH6dcdmvN9VqjjsHeAetqELDddMOwz%2FK499lPYvMl2xhiL3b81KW2SNkkO1fj%2BABfCQiI%3D&df=1&fta=eNo1lEtuIzEMRO%2FSi6xF6q%2BGr5ArGNQvY8BJGmk7Y0yQu4%2Fskld%2BLRXJEiVakk8%2FewppuX6dj99y3pd1fHJabucDvdT9cPlMtG7XpNYzJXZq%2FHJybt0kebueL%2BnfaVv3Xve0bpehet%2FSx%2FW9fZ3K%2BrmfEr9s2%2FWgXraDvWc2adnkrS3rKdnxqdNyqo%2BSUY8tYk9eGb61oppmvpFy5ItzN9I9sI%2F1Rsbk2mIAZOUAHPMDSmlmQoUmtwhNli4A1yCW2iNApANimRB0AThNAENzSwVsxdYVoNQ4gTxANGpF3yzAPoEUjAUjyBOIkdnXpgE55yeghNezluPQHmB7hjFb3D1ce9bEANstIFsYM3H60bYgj%2BbZKM4MY%2BwDGsXk0GfqsxuK4yNKegkywXRAZA2w9eFHmu%2BAqgMDFDJLcTNPUfJolOTmkDAL%2FEgOOU4wFuDRH8nD2wSaGl0CgHFN4yIbVqRFZJbgER7jXInRhwmWJlADeANj0Qn8jIub4VbPcP3cUgpnD51gLDSbJxhoQrVTM9oBKPM4oTyj8jxOiHg%2FEoKeGt%2FnircF4BhWg6UKME8bmmYU86xOgh76XKHxEW9efLDw451DCW86Eo4HhLZY56CxLLBqieQ%2BrjQm9%2FK5Sd2P5%2Fbxdvlzn2hzn%2BO0vMvteB%2FyMdc1WRqL4%2B9E%2Fi7r68TvZZWk0s%2Fv739Dykhv&fta_ind=66&fs=1/url]

dosyc dlugi.

z tego co wyczytalem z jego innych ofert to koles wgrywa tez na miejscu.

mozliwe ze podjade do kolesia bo mam do niego jakies 140km jak cos to dam znac czy dziala

pozdrawiam

Lepiej zapnij pasy, bo mozesz nie wrocic z trasy!
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
jeżeli chodzi o te mapke z fotoradarami (peb.pl) to po prostu nie wgrywajcie fotoradarów i pięknie działa, a dlaczego tak mało zajmuję? (1/2 tego co 2009-02), bo jest cholernie mało punktów POI, nawet bankomatów nie ma, łeeeee