Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zmienic kolor tapicerki w aucie z Laguna seca na czerwony.Zna ktos jakies preparaty do takiego zabiegu tutaj w UK?

Z gory dziekuje.

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
malujesz specjalną farbą lub dajesz do obszycia np. skórą
Opublikowano
zakladam ze masz welur wiec daruj sobie nie zafarbujesz tak zeby kolor nie schodzil pozatym to marnie wyglada nawet jak masz skore to farbowanie akurat na czerwono jest zlym pomyslem jak ma byc czerwony to skora musi byc od razu na ten kolor farbowana poniewaz kazde zadrapanie bedzie praktycznie nie do usuniecia wiec albo zostaw jak jest albo zainwestuj w minimum dobry skaj

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• Członkowie klubu
Opublikowano
jaki materiał? skóra?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Chłopaki, nie róbcie z Johnego lamera, chyba by się nie pytał o farbowanie weluru :duh:

Ja w każdym razie zakładam, że masz w aucie skórę (?) i to ją chcesz farbować. Kiedyś na e46fanatics natknąłem się na relację gościa, który pomalował czarne boczki na czerwono i wyszło to wypaśnie, czyli nie jest niemożliwe. Nie wiem tylko czy w UK znajdziesz coś odpowiedniego.

Żeby jednak być 100% pewnym efektu, to tak jak pisze kolega wyżej, zjedź na urlop do ojczyzny, znajdź dobry warsztat i za ok. 2000-3000 papieru cieszysz się nowiuśką skórką w dowolnym kolorze.

Opublikowano
Chłopaki, nie róbcie z Johnego lamera, chyba by się nie pytał o farbowanie weluru :duh:

Ja w każdym razie zakładam, że masz w aucie skórę (?) i to ją chcesz farbować. Kiedyś na e46fanatics natknąłem się na relację gościa, który pomalował czarne boczki na czerwono i wyszło to wypaśnie, czyli nie jest niemożliwe. Nie wiem tylko czy w UK znajdziesz coś odpowiedniego.

Żeby jednak być 100% pewnym efektu, to tak jak pisze kolega wyżej, zjedź na urlop do ojczyzny, znajdź dobry warsztat i za ok. 2000-3000 papieru cieszysz się nowiuśką skórką w dowolnym kolorze.

po pierwsze po to jest tytul zeby dokladnie opisac problem wiec moze byc welur moze byc skora po drugie moze i wyglada wypasnie ale kwestia jak dlugo bo siedze troche w tej branzy i kazdy odradza farbowanie juz farbowanej skory a robi sie to zywica ja ja sam robie jak mam farbowac jakies elementy z reguly to zarysowania zeby sie nie rzucalo w oczy mowisz 3000 zl za skore to malo ktory fachowiec wezmie dobra skora kosztuje ok 120 zl m2 do tego nici gabka klej i inne materialy i wychodzi 5 kola papieru za porzadna tapicerke widzialem te eko skory za 3000 tys i szczerze to nie zla lipa eko skora dobra jest na boczki ale na fotelach marny daje efekt

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Koledzy :

Kupilem Kompletna skorzana tapicerke od M3 w kolorze niebieskim-nawet ladny ale bede autko przemalowywal cale i chce skorke zrobic czerwona. Widzialem nawet na tym forum jak chlopaki farbowali( malowali) skory w swoich autach i efekt super i nic nieschodzi po czasie. Problem w tym ze mieli farbe specjalna RENOSKÓR czy cosik takiego ale ze ja zadko jestem w polsce niemam mozliwosci zakupu-a tesiowej sie niechce pytac o przysluge ;) Bede szukal dalej na angielskich stronkach i dam znac jak znajde.

Niechce obszywac nowa skora bo raz ze drogo zeby bylo dobrze a dwa ze widzialem kilka tapicerek zrobionych na zamowienie i niepodobalo mi sie wykonczenie( niemowje o JAVA car design :) )

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
dzieki GLMO wlasnie o tym czytalem i widzialem pare fotek i powiem ze bardzo imponujace efekty tym mozna uzyskac. Napisze do nich dzis jak wstane po nocce. Napewno wrzuce fotki jak cos z przed i po zabiegu.