Skocz do zawartości

pierwsze auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytam, czytam... i nie mogę się oprzeć....

moje e34 to już czwarte auto którym śmigam, a mam je dwa lata...

192 KM i naprawde jeszcze teraz potrafi mnie zaskoczyć werwą...

BMW na pierwsze auto? - ok., przyzwyczaisz sie porządnie do tylnego napędu, ale moim zdaniem zadbane 520 dało by Ci naprawde dużo frajdy z jazdy i niskie spalanie, bez ryzyka "drift niespodzianki" :lol:

Pozdrawiam i życzę powodznia

Opublikowano

Czesc

Co myslicie o tym żeby na pierwsze auto kupic e34 540 z gazem? nie bede miał problemów? czy mniejsze silniki też są żwawe?

E34 540i na pierwsze auto to trochę nietenteges bo bryczka duża i szybka, łatwo się zapomnieć i nie ogarnąć np. w deszczu lub zima. To tak na marginesie jeśli chodzi o model.

Piszesz, że chcesz przeznaczyć 10-15 tys zł to sporo jak na pierwsze auto na którym tak faktycznie będziesz się uczyć jak przeżyć na naszych drogach :-). E36 są przecież takie fajne i gama silników nie zmusza do zawężania kręgu poszukiwań pozwalając skupić się na zadbanych egzemplarzach.

Gaz to dobry pomysł pod warunkiem, że będzie to instalacja sekwencyjna bo zwykły gaz to KIBEL.

No i poszukując autka dla siebie weź pod uwagę, że spora część autek oferowanych przez naszych kochanych rodaków to pozarzynane przez debili padaki, które mogą naprawdę zniechęcić do marki BMW.

A resztę wskazówek znajdziesz na forum ( tu jest naprawdę sporo pożytecznych i przydatnych informacji )