Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam. Uruchomiłem disa ale chodzi bez kodowania, tzn niby wszycho oki ale po kodowaniu nie wprowadza zmian w aucie. Zmienialem protokoły i różne tam. Bez skutku. Czy moze być to wina fejsa?. Mam ADSa.
Opublikowano
mi poszła dopiero vmware 7 teraz instaluje TIS ale coś długo idzie z komunikatem "some time is required to carry out the selected application"? ktoś wie co to takiego czego mu brakuje?
Opublikowano
Witam.Mam problem z uruchomieniem Dis_v44, a dokładnie rozpoczęciem instalacji wpisuje hasło z tutoriala czyli 12345 i wyskakuje że hasło jest nieprawidłowe. Proszę o pomoc.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam.Mam problem z uruchomieniem Dis_v44, a dokładnie rozpoczęciem instalacji wpisuje hasło z tutoriala czyli 12345 i wyskakuje że hasło jest nieprawidłowe. Proszę o pomoc.

a jaki wprowadzile nr dilera? I w ktroym miejscu to haslo podajesz?

Opublikowano
Ma ktoś linki do TIS bo ten 3/2008 nie chce się instalować czegoś mu brakuje???(jak pisałem w poprzednim poście)Mam v44
Opublikowano
Witam wszystki forumowiczów. Jestem nowy na tym forum ale sledze posty juz od dluższego czasu i prawde powiedziawszy jestem na etapie instalowania DIS-a. Ale z tego co tu czytam nie jestem odosobniony w moich problemach z instalka :)) mam pytanko czy jest TU ktos z Poznania kto juz przez to przeszedl? Ktos kto mi pomoze w temacie. wielkie dzieki za odpowiedz. pozdro Drflo.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam wszystki forumowiczów. Jestem nowy na tym forum ale sledze posty juz od dluższego czasu i prawde powiedziawszy jestem na etapie instalowania DIS-a. Ale z tego co tu czytam nie jestem odosobniony w moich problemach z instalka :)) mam pytanko czy jest TU ktos z Poznania kto juz przez to przeszedl? Ktos kto mi pomoze w temacie. wielkie dzieki za odpowiedz. pozdro Drflo.

Bez starchu juz prosciej niz z filmikami sie nie da.

Opublikowano

no wlasnie mam problem z tym filmikiem :( nie daje rady go zassać ciagle mam jakis error :((

"Nerwus" a moze jakis inny link do filmiku?

po kilku dniach "walki" wszystko poszlo oki. DIS smiga az milo. pozdro dla nerwusa :lol:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam przebrnelem przez cała instalacje,mam problem przy kontaktowaniu sie z głowica,widzi mi ja ale jak biore na conection to wyskakuje dluga informacja o kartach sieciowch nie wiem sam juz gdzie mam blad pod glowica swieca mi lampki jest polaczeniem.

Moze mam jakies adresy zle w kartach ,robilem na rozne sposoby ,najpierw zostawialem ta karte co dodala mi sie samoczynnie przez esy bassa,ale w instrukcji widze ze maja byc 4 ,po instalacji bassy mialem 2,pozniej kolejny raz instalowalem skasowalem ta ostatnia karte i dodalem 3:

17-192.168.68.30

18-192.168.68.31

19-192.168.68.32

I nic to nie pomaga nie wiem jakie mam wkoncu zostawic karty ,moze ktos wie?

Opublikowano
Wg filmów Nerwusa tam się nic nie ustawiało, więc poproś go o ich udostępnienie, bo widzę, że te linki z pierwszego postu wygasły. Sobie zainstalujesz krok po kroku bez problemów.
Opublikowano

Chodzi mi o reakcję programu na mysz. Jak kliknę jakiś przycisk w programie, to w sumie nie ma reakcji, dopiero jak ruszę myszą to jest reakcja programu. To typowe?

Win XP Pro, SP3

VMWare 5.5.1

Easy DIS v44

PROGMAN v.44

Opublikowano

no u mnie jest tak ze wogole nie moze sie myszka ruszac dopiero wtedy klikam i widze ze cos sie dzieje.

A ja mam pytanie czy ta wersja disa v57 z pierwszej strony ma jakis normalny jezyk jak angielski czy niemiecki bo zainstalowalem (nie update) na stara wersje v 44 i jak odpalilem to chyba mam po rosyjsku bo dziwne literki, zapamietalem mniej wiecej gdzie jest language (tzn jak tam dojsc) ale nawet po wcisnieciu przycisku language to cos mysli chwile czarny ekran jakby cos pracowalo i po chwili znowu progs sie pokazuje a jezyk jak byl tak jest rosyjski. ;/

Opublikowano
Zainstalowałem wersję disa v57, język też się zmienił na rosyjski, czy ktoś rozwiązał jakoś ten problem.
Pozdrawiam, Daniel
  • Moderatorzy
Opublikowano
linki z filmikami z pierwszej strony nie dzialaja

I narazie nie beda. Dopoki nie zrobie wstawek w filmikach to nie beda public na forum.

linki z filmikami z pierwszej strony nie dzialaja

Masz je w tym watku.