Skocz do zawartości

Zatankowałem prawie 65 litrów, a bak ma przecież 63...

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jak to możliwe? :lol:

ręce mi się nie trzęsły, nic nie rozlałem... nie wlewałem też jak do chińskiego metra...

Stacja sobie dorabia?

Nigdy nie udało mi się zatankować więcej niż pojemność baku, nawet wyjechane do kropelki, a tu proszę :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
koledze sie tez tak zdazylo. poszedl opitolil szefa stacji a ten w ramach rekompensaty nie wziol kasy za tankowanie. kreca walki i tyle.
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
To chyba sobie pogadam z automatem na Neste przy Kleszczowej :D

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Jak masz paragon to zadzwoń do nich i opisz sytuacje, oni za takie coś pewnie mają wysokie kary więc powinni chyba chcieć się z Tobą jakoś dogadać ;)

A tu masz przykład jak rozmawiać :mrgreen:

Opublikowano

też mi kiedyś wlazło 65 litrów ale jechałem już na oprach , komp mi pokazywał że jeszcze 3 km zrobie :)

albo licznik był kręcony , kiedyś jak miałem gaz zatankowałem do butli 30 litrowej 40 litrów gazu :) facet się mocno tłumaczył i ściemniał a ja powiedziałem że zapłace za 30 litrów i się zgodził :) wiecej już na tej stacji nie tankowałem

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

10 lat temu tez zatankowalem gazu 43 litry a butla miala 38 litrow i jescze byl w niej gaz. kiedys na auchan, zatankowalem 75 litrow benzyny a zbiornik ma 65 - a zapalila sie rezerwa bylo tam jeszcze z 5 litrow. w jednym i w drugim wypadku zaplacilem i napisalem skarge - do dzisiaj nie dostalem odpowiedzi.

bylem wtedy mlody i myslalem, ze ludzie nie kantuja tak bezczelnie - dzisiaj bym zaplacil tyle ile uwazam i odjechal.