Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam jedno miejsce korozji w aucie a mianowicie w przednich drzwiach w dolnym narożniku. Lakiernik powiedzial że tego rodzaju korozji nie można usunąć. Co roku bedzie wracała poniewaz jest wewnatrz między zapracowaniem blach. Czy ktoś ma na to sposób? Może są jakieś srodki do powstrzymania tej rdzy?
Opublikowano

Witam

W mojej E39 10/2000 tez znalazłem takie miejsca :cry2: Tylko u mnie jest to we wnękach tylnych drzwi, w prawym dolnym rogu (jakby sie woda tam zbierała) i oczywiście pięta Touringów, czyli narożnik ramki klapy bagażnika. Denerwujące jest to w autku tej klasy :mad2: Slady we wnękach są wielkości paznokcia, na ramce ciut większy...

Pozdrawiam

Szerokości

Sześciocylindrowiec swobodnie poruszający wyobraźnię

-=GHOST IN THE SHELL=-

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
u mnie po zimie tez pojawila sie korozja na tylnej klapie w okolicy szyby (trzeba otorzyc klape, aby ja zobaczyc), troche jestem tym wkurzony, bo to jednak nie ta klasa na takie rzeczy

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
klasa klasa, ale 10 lat temu panowie ! no niestety ocynk w bmw mial 6 lat gwarancji . tak wiec najlepszym sposobem pozbycia sie sladow korozji jest zalanie profili zamknietych przepalonym olejem silnikowym po uprzednim wyczyszczeniu rdzy i podmalowaniu [ zaprawka] moja jest z 2000r i w dodatku z wloch ,wiec niepowinna ...... a jednak ! latka robia swoje . pozdrawiam