Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM -PRUBOWALEM ZNALEZC SCHEMAT KABLI JAK PODLACZYC JAKIES NORMLANIE RADIO DO SIEBIE ALE NIEMOGLEM NIC ZNALEZC.MA KTOS MOZE TAKI SCHEMAT?

WIEM ZE MOZNA KUPIC TAKIE KOSTKI ALE BEDE PRZERABIAL CALA INSTALACJE ZA PARE TYGODNI A CHCE PUKI CO PODLACZYC MOJEGO KOCHANEGO ALPINIAKA

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przejściówka to jedyne sensowne wyjście w Twoim przypadku. Potniesz kable, a potem przy odsprzedaży auta będziesz rzeźbił aby podłaczyć stare radio. A jak zrobisz nawet lepsze nagłośnienie, to i tak przejściówka może zostać, bo będzie wtedy służyć tylko do zasilania radia. Zawsze będziesz mógł szybko wrócić do oryginału.

A jak bardzo chcesz dłubać to poszukaj na: http://studio24.prv.pl/

Opublikowano

Dziekuje

mam juz wszystko

zaraz bede dlubal :)

jak bede sprzedaewal to wstawie jedno z moich staych CD grajkow co mam w garazu i po klopocie

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....